Breaking News

Μ. Τσιντικίδου: «Ασχολούμαι με την αρχιτεκτονική τοπίου - Ένιωσα ρατσισμό που δεν έκανα παιδί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρίνα Τσιντικίδου, σε ηλικία 21 ετών, στις 30 Μαρτίου 1992, εξελέγη Σταρ Ελλάς και τον επόμενο μήνα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό Μις Υφήλιος στην Ταϊλάνδη. Στις 15 Ιουνίου του ίδιου έτους, κλήθηκε να εκπροσωπήσει για άλλη μία φορά τα ελληνικά χρώματα στο διεθνή διαγωνισμό της Μις Ευρώπη που διοργανώθηκε στο Ζάππειο, κερδίζοντας αυτή τη φορά τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας της γηραιάς ηπείρου.

Το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε - μεταξύ άλλων - στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για την απόφασή της να μην κάνει παιδιά και για τη στροφή στα επαγγελματικά της. Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Όταν ένας άνθρωπος δεν κάνει παιδιά, ακολουθεί άλλους ρυθμούς ζωής. Τα παιδιά γεμίζουν τη ζωή μας. Όταν, όμως, δεν έχεις παιδιά, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Δεν αντέχεις να μην το κάνεις, δεν περνάει η ζωή αλλιώς...

Την πόρτα στα παιδιά την έχω κλείσει λόγω ηλικίας. Αλλά δεν υπήρχε ποτέ στη ζωή μου η προοπτική να κάνω παιδιά. Ήξερα από νωρίς ότι δεν με ενδιαφέρει η μητρότητα. Ο λόγος που δεν ήθελα να κάνω παιδί είναι ότι το θεωρώ το κορυφαίο έργο ενός ανθρώπου. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι τόσο αφοσιωμένη... Ένιωσα αδιακρισία και ρατσισμό από το περιβάλλον μου που δεν έκανα παιδί...

Η μόνη στιγμή που είμαι εντελώς καλά είναι όταν είμαι στη φύση, στο πράσινο και στα λουλούδια. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι αυτά που έκανα με τη γιαγιά μου και περνούσα ωραία θα μπορούσα να τα κάνω επάγγελμα... Ασχολούμαι πλέον με την αρχιτεκτονική τοπίου. Είναι μελέτη και σχεδιασμός εξωτερικών χώρων.

Όταν σκέφτομαι την ενασχόλησή μου με την πολιτική, αναρωτιέμαι "Τι δουλειά είχες εσύ εκεί κούκλα μου;". Επηρεάστηκα από ανθρώπους σε μια εποχή που δεν είχα καθαρό μυαλό. Ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος».

Δείτε το βίντεο του Mega.