Breaking News

Βάσια Τριφύλλη: Επικές ατάκες για Φιλιππίδη και Λιγνάδη - Η πικάντικη αποκάλυψη για τον Θανάση Βέγγο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό φιλοξενήθηκε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία - όπως συνηθίζει - δεν δίστασε να εκφράσει απευθείας τις σκέψεις της. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ έκανε και μία πικάντικη αποκάλυψη για τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο.

«Ο Θανάσης Βέγγος δεν ήθελε πολλά πολλά, είχε παραπάνω από όρια, ήταν τεθωρακισμένος. Δεν ήταν σκληρός άνθρωπος, αλλά έτσι ήθελε να ζει. Ήταν επιλογή του. Είχε τη γυναίκα του και δεν την απάτησε ποτέ. Μια φορά προσπάθησε κι έγινε ρεζίλι των σκυλιών... Βγήκε με τα βpακιά κατεβασμένα κάτω στην Κόρινθο και φώναζε "Μίνα μου, σε απάτησα" κι από πίσω η άλλη έλεγε "Όχι, δεν πρόλαβε"... Μου το είπαν οι ίδιοι», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, η Βάσια Τριφύλλη είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Δεν τους έβαλα εγώ φυλακή! Εγώ δεν του άρεσα, δεν μου την έπεσε. Θα μου πεις γιατί δεν πήγα στον Πέτρο να του αστράψω δυο χαστούκια... Δεν έτυχε να βρεθούμε, θα το έκανα.

Εμένα, οι φίλοι που έχω και τους αγαπώ, δεν γκρεμίζονται από τη μία στιγμή στην άλλη... Αν έβλεπα από κοντά τον Πέτρο θα του έλεγα ότι τον αγαπάω... Δεν του είπε η γυναίκα του για τις πράξεις του, θα του πω εγώ;... Δεν είπα εγώ ότι θα είναι θριαμβεύτρια και θα κάνει παρέλαση "ο άντρας μου είναι φοβερός εpαστής", όχι. Και μόνο που έμεινε και δεν έφυγε της δίνει κι ένα μεγάλο βραβείο από όλους μας. Θα άντεχα εγώ τέτοιο πράγμα;.. Τι σιγουριά όμως κι αυτή η καημένη η Ελπίδα; Γεια σου ρε Ελπίδα!

Τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν τον εκτιμώ σαν καλλιτέχνη. Εάν με βλέπεις από τις φυλακές, είσαι ατάλαντος, συγγνώμη! Δεν μου αρέσει, δεν έχω δικαίωμα; Θεατής είμαι κι εγώ. Από την πρώτη μέρα το έλεγα. Λάτρευα τον πατέρα του, ο οποίος έχει πεθάνει. Ευτυχώς που πέθανε ο άνθρωπος και δεν στεναχωριέται...

Για τις αιτίες που είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης στη φυλακή, όχι, δεν τον λυπάμαι. Κι αν είναι και κάτι που γίνεται κατ’ εξακολούθηση και δεν μπορεί να το ελέγξει, να του βάλουμε... κι έναν φερετζέ κάπου, σε... κάποιο σημείο του κορμιού του...».

Δείτε το βίντεο.