Breaking News

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια 6 - 7 - 8 - 9 - 10, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 27/9/21 - Επεισόδιο 6: Τίποτα δεν θα σταματήσει τον Σάββα από το να μάθει πώς πέθανε ο Βαλεντίνο και να βρει τον χάρτη που δείχνει πού βρίσκεται η λευκή τρούφα. Το εμπόριο λευκής… τρουφός είναι κερδοφόρο και ο Σάββας δεν θα το αφήσει στα χέρια μερικών βλάχων. Η γυναίκα του, Βαλέρια, από την άλλη, σιχτιρίζει την ώρα και τη στιγμή που ήρθαν στον Πλάτανο, το ίδιο και η Αλίκη, μέχρι που βλέπει τον Κανέλλο και βρίσκει έναν… καλό λόγο για να μείνει. Τι δουλειά, όμως, έχει μια μαφιόζα μ’ έναν άνθρωπο του νόμου;  Τα ετερώνυμα έλκονται λένε, κι ας ελπίσουμε ότι αυτή η ρήση θα επιβεβαιωθεί και στην περίπτωση του Κανέλλου. 

Ο Παναγής αποκαλύπτει στον παπά πως οι Αθηναίοι ζήτησαν βοήθεια από τη Χρύσα για τους άθλους κι ο παπάς γίνεται έξαλλος, το ίδιο όμως και η Κατερίνα, η οποία πιστεύει ότι ο Παναγής προσπαθεί να τους σαμποτάρει. Παναγής και Κατερίνα καβγαδίζουν για ακόμα μια φορά. Την ίδια ώρα, ο Κανέλλος έχει στριμώξει τη Φένια για να του επιβεβαιώσει το άλλοθι του Τζίμη. Θα καρφώσει η Φένια το αφεντικό της ή θα τον καλύψει για να μη χάσει τη δουλειά της; Ένα βίντεο του παπά, χάρη στον Τζώρτζη μας, θα γίνει viral. Πώς θα αντιδράσει ο παπάς όταν το μάθει; Σίγουρα, όχι καλά!


Τρίτη 28/9/21 - Επεισόδιο 7:  Οποιαδήποτε δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα. Τουλάχιστον αυτό μοιάζει να πιστεύει ο Τζώρτζης, που έκανε viral τον παπα-Νώντα. Ο παπάς, που ξεφτιλίστηκε στο πανελλήνιο όμως, δεν συμμερίζεται τη γνώμη του, βάζει στο μάτι τον Τζώρτζη και φυσικά δίνει τον πόντο στους Πλατανιώτες, που μετράνε την πρώτη τους νίκη! Η ανυποψίαστη Φένια προσπαθεί να γίνει φίλη με την Κατερίνα και της ζητάει να τη βοηθήσει στο πάρτι αρραβώνων, που ετοιμάζει ως έκπληξη στον Παναγή. Η Φιλιώ είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, για να πετύχει η σχέση του Παναγή με τη Φένια, την ώρα που η Καλλιόπη, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Σάββα για τη νίκη που της χάρισε, τον προσκαλεί μαζί με τη γυναίκα του για φαγητό.

Στο γεύμα αυτό, όμως, οι μαφιόζοι θα καταφέρουν να αποσπάσουν μια σημαντική πληροφορία για τον θάνατο του Βαλεντίνο, το πώς θα την αξιοποιήσουν βέβαια είναι ένα άλλο θέμα! Μάρμω και Αγγέλα προσπαθούν να εξιχνιάσουν τον ρόλο του Τζίμη στην υπόθεση θανάτου του Βαλεντίνο. Θα τα καταφέρουν; Ό,τι και να συμβεί, πάντως, στον Πλάτανο δεν είναι ικανό να αποτρέψει τη Φένια από το πάρτι που οργανώνει. Κι έτσι, χωρίς ο Παναγής να το καταλάβει, βρίσκεται και επίσημα αρραβωνιασμένος με τη Φένια!


Τετάρτη 29/9/21 - Επεισόδιο 8: «Ο κουμπάρος… την κουμπάρα» λέει μια παροιμία, που μάλλον η Φένια δεν γνωρίζει, ειδάλλως δεν θα πρότεινε στην Κατερίνα αυτό τον ρόλο! Κατερίνα και Παναγής βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε μια κουμπαριά, που φέρνει όλους σε δύσκολη θέση, εκτός από τη Φένια που δεν γνωρίζει το παρελθόν. Η κουμπαριά δεν είναι, όμως, το μόνο νέο από το πάρτι αρραβώνων. Η Αλίκη συστήνεται στη νεολαία του Πλατάνου ρίχνοντας μια μπουνιά στον Τζώρτζη, που τολμά να μιλά άσχημα στον Κανέλλο, τον οποίο ήδη θεωρεί αγόρι της! Την ίδια ώρα, ο Ηλίας προσπαθεί με κάθε τρόπο να πλησιάσει ξανά τη Φιλιώ, αλλά ο δρόμος για την καρδιά της είναι στρωμένος με παρεξηγήσεις.

Ο Σάββας και η Βαλέρια ψάχνουν εναγωνίως να βρουν στοιχεία για τις τρούφες και οργανώνουν μια διάρρηξη. Οι φαντομάδες του Πλατάνου εισβάλλουν στο σπίτι που μένει η Μάρμω και η συνέχεια θα είναι απρόβλεπτη! Ο Ηλίας συλλαμβάνει μια άκρως παραβατική ιδέα, να κλέψει από τον παπά το βιβλίο που περιέχει τις επόμενες δοκιμασίες. Συνήθως, βέβαια, οι ιδέες του Ηλία καταλήγουν σε φιάσκο… Αν, όμως, τα καταφέρει αυτή τη φορά, θα κερδίσει προβάδισμα για τον Πλάτανο. Αν δεν τα καταφέρει, θα κερδίσει την οργή του παπα-Νώντα!


Πέμπτη 30/9/21 - Επεισόδιο 9: Ο Θεός, λέει, αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Τους κλέφτες μας, τη Βαλέρια και τον Σάββα, τους προστατεύει από τη μαγκουριά της Μάρμως, καθώς εκείνη δεν τους αντιλαμβάνεται, παρότι εισβάλλουν σπίτι της. Αγαπάει όμως και τη Μις Μάρμω, καθώς φροντίζει να της αφήσει ένα στοιχείο από τη διάρρηξη. Τα νεύρα του Παναγή και της Κατερίνας είναι στο κόκκινο, αφού η Φένια θέλει να τους κάνει κουμπάρους… με το ζόρι! Η Αγγέλα είναι έτοιμη για δίσκο, αλλά ο Θοδωρής της τη φέρνει και την κάνει έξαλλη.

Ο Τζώρτζης ακόμα παραμιλάει από την μπούφλα της Αλίκης, την ώρα που εκείνη παραμιλάει από έpωτα για τον Κανέλλο. Μια παρεξήγηση, όμως, θα την φέρει κοντά με τον Χαραλάμπη και την Καλλιόπη, που θα προσφερθούν να τη βοηθήσουν. Ο Κανέλλος συνεχίζει την έρευνα για τον φόνο, αλλά ο Τζίμης αποδεικνύεται σκληρό καρύδι. Πώς θα αντιδράσουν η Μάρμω και η Αγγέλα όταν βρουν ένα πανάκριβο σκουλαρίκι στο σπίτι τους; Και τι θα σκαρφιστούν Σάββας και Αλίκη για να εξαφανίσουν το ενοχοποιητικό στοιχείο; Τελικά, ο Θεός ποιον αγαπάει πιο πολύ, τον κλέφτη ή τον νοικοκύρη;


Παρασκευή 1/10/21 - Επεισόδιο 10: Τι κάνει «νιάου νιάου» στα κεραμίδια, θα ήταν μια ερώτηση που θα μπορούσε κανείς να απευθύνει στη Φένια, όταν εκείνη προβληματίζεται από τις συχνές συναντήσεις του Παναγή με την Κατερίνα και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, όταν είναι μαζί της. Το ένστικτό της την οδηγεί στο να το ψάξει, τους παρακολουθεί και τελικά μαθαίνει την πικρή αλήθεια για τη σχέση τους. Η Φένια, όμως, δεν είναι η μόνη που έρχεται αντιμέτωπη με μια αλήθεια που την ταράζει. Στην ίδια θέση βρίσκεται και η Κατερίνα, καθώς μοιάζει να υποψιάζεται πως ο Τζίμης κρύβεται πίσω από την απαγωγή της.

Η Κατερίνα, γνωστή για τον δυναμισμό, την ξεροκεφαλιά και το πείσμα της, είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον ξεσκεπάσει… Το σκουλαρίκι που βρίσκουν η Μάρμω και η Αγγέλα είναι πανάκριβο και βαριές υποψίες γεννιούνται για τον πραγματικό λόγο της άφιξης της Βαλέριας και του Σάββα στο χωριό. Η παμπόνηρη Μάρμω θα προσπαθήσει να τους ξεσκεπάσει και είναι γνωστό ότι όταν θέλει κάτι η Μάρμω, το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχει!


Για την αρχική σελίδα "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" πατήστε ΕΔΩ