Breaking News

Θανάσης Ευθυμιάδης - Άννα Δημητρίεβιτς: Ο ηθοποιός αποκαλύπτει τα μυστικά του επιτυχημένου γάμου τους (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Θανάσης Ευθυμιάδης έχει δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια με την όμορφη σύζυγό του και ηθοποιό, την Ελληνίδα σερβικής καταγωγής Άννα Δημητρίεβιτς. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, τη Ζωή και τη Σόφη. Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, ο ηθοποιός έγραψε στο Instagram:

«Εάν έχεις την τύχη να είσαι σε μια σχέση και θέλεις η ενέργεια του έpωτα να είναι πάντα ζωντανή, δείξε στην σύντροφό σου ότι σε εμπνέει. Ότι εμπνέει τον έpωτα που είναι μέσα σου. Εάν δεν νιώθει ότι την ποθείς, δεν θα θέλει να κάνει έpωτα μαζί σου.

Μία γυναίκα θέλει να την θέλεις! και να της το δείχνεις Πώς? να της το λες, να είσαι παρών με το μυαλό και με την καρδιά όταν περνάτε χρόνο μαζί (όχι στο κινητό ή στην τηλεόραση). Να την ακούς. Εάν είστε σε σχέση πολλά χρόνια, και νομίζεις ότι ήδη την έχεις κατακτήσει, πέταξε αυτή την ιδέα στα σκουπίδια! Το να την παίρνεις για δεδομένη, σκοτώνει τον έpωτα.

Η γυναίκα είναι ον που αλλάζει συνεχώς. Δείξε ότι σε νοιάζει η απόλαυση της! Πες της ότι σου αρέσει το σώμα της (πέστο συχνά, πιο συχνά από ό,τι νομίζεις ότι χρειάζεται). Οι γυναίκες πολύ συχνά κουβαλάνε ανασφάλεια για το πώς φαίνεται το σώμα τους, για αυτό να της το λες συχνά. Πόσο όμορφη είναι.. και να της το δείχνεις.

Να ακούς τι χρειάζεται. Αυτό είναι πολύ σημαντικό! Να ακούς. Γιατί αν δεν δίνεις την προσοχή σου, κάποια στιγμή θα αναρωτηθεί γιατί είναι μαζί σου. Να είσαι το καταφύγιο της, όπου μπορεί να χαλαρώσει, να νιώσει ασφαλής, να είναι ο εαυτός της σε όλες τις εκδοχές της. Το να νιώθει ασφαλής μία γυναίκα στην παρουσία σου, είναι κ@ύλ@ για αυτήν! (μου το είπε η γυναίκα μου).

Αυτά είναι μερικά από τα μυστικά μου... για τον έpωτα... που κάθε μέρα είναι ολοκαίνουργιος, κάθε μέρα ξαναγεννιέται και διαρκεί μες στην ομορφιά.

Στέλνουμε Αγάπη από δω!

* να της φέρνεις λουλούδια, χωρίς ιδιαίτερο λόγο