Breaking News

Α. Οικονομάκου: «Άρχισα να παθαίνω κρίσεις άγχους τρομερές, σε σημείο να μην αναγνωρίζω τον εαυτό μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τα επαγγελματικά της και την οικογένειά της - τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο παιδιά τους - μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ελένη». 

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη σχετικά με το πώς ξεκίνησε ψυχοθεραπεία:

«Είχα πολλά ψυχολογικά θέματα, τα οποία με πήγαιναν πίσω και με έκαναν να μην είμαι ευτυχισμένη και να μην είμαι ικανοποιημένη με τίποτα.

Οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν τι μπορεί να σου προσφέρει μια ψυχοθεραπεία... Ο δρόμος του καθενός είναι διαφορετικός και ο καθένας μας έχει άλλες αντοχές στο οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή του. Νομίζω ότι πρέπει να το θες πραγματικά για να το κάνεις, να νιώσεις την ανάγκη ότι το χρειάζεσαι.

Όταν, λοιπόν, συμβεί αυτό, που σε κάνει να το πάρεις απόφαση, δεν σε σταματάει τίποτα. Είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη σου, που δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Είναι σαν να είσαι άρρωστος και να χρειάζεσαι γιατρό.

Εγώ πιέστηκα πάρα πολύ με τη δουλειά, έπαθα μια τύπου υπερκόπωση. Άρχισα να παθαίνω κρίσεις άγχους τρομερές, που έφτασα σε σημείο να μην αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Αναρωτιόμουν "Τι μου συμβαίνει; Τι παθαίνω; Τρελαίνομαι;". Τότε είπα ότι χρειάζομαι βοήθεια. Για καλή μου τύχη, ένας φίλος μου και συνεργάτης μου σύστησε έναν άνθρωπο, που δεν θα τον άλλαζα για τίποτα στον κόσμο».

Δείτε τη συνέντευξη.