Breaking News

Απόστολος Γκλέτσος στο «Love it»: «Δεν έχω καμία εμπλοκή με τα ναρκωτικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη φερόμενη εμπλοκή του ονόματός του σε υπόθεση με κύκλωμα ναρκωτικών μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος στην κάμερα του «Love it». Μεταξύ άλλων, είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου:

«Προσπαθώ να είμαι καλά, αλλά οι συγκυρίες με δυσκολεύουν λίγο. Νομίζω ότι, τελικά, θα τα καταφέρω. Δεν έχω καμία σχέση, απολύτως καμία εμπλοκή.

Δεν έχω κληθεί από εισαγγελέα, που θα έπρεπε να με είχε καλέσει εάν είχα την οποιαδήποτε εμπλοκή. Είναι μια πολιτική δίωξη στο πρόσωπό μου. 

Όλο αυτό είναι κάτι στημένο προς το πρόσωπό μου, γιατί όλα αυτά τα χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω ενοχλήσει. Έχω εχθρούς, οι οποίοι είναι καταγεγραμμένοι στις αρχές. Έχουν συμβεί πολλά γεγονότα, που είναι καταγεγραμμένα... Έχω δεχτεί απειλές, πιέσεις και πάρα πολλά σοβαρά πράγματα και έκανα πίσω γιατί φοβήθηκα για τη ζωή μου. 

Οδηγούσα και με πήραν τηλέφωνο διάφοροι φίλοι μου ότι υπάρχει ένα δημοσίευμα, που με φωτογράφιζε ότι εμπλέκομαι με ναρκωτικά. Ταράχτηκα, σάστισα, σταμάτησα και μίλησα με τον εαυτό μου... Μετά άρχισαν τα τηλέφωνα από τους δημοσιογράφους και τα σήκωνα γιατί δεν ήθελα να δείξω ότι κρύβομαι... Έχω κινηθεί νομικά και βλέπουμε από δω και πέρα...

Βεβαίως και υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μιλάω με τους πολίτες. Μιλάω με όλους, όπως και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο (σ.σ. τον αξιωματικό του Λιμενικού που εμπλέκεται) μιλάω. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει κάτι μεμπτό. Είναι φίλος μου, η γυναίκα του ήταν δύο φορές υποψήφια μαζί μου στις δημοτικές εκλογές. Έχουμε οικογενειακή φιλία... Δεν έχω καμία εμπλοκή, απολύτως καμία εμπλοκή με τα ναρκωτικά.

Έχω κάνει πριν από 20 χρόνια τρία αποτυχημένα ablation και πάσχω από μόνιμη κολπική μαρμαρυγή. Αν χρησιμοποιήσω κοκαΐνη θα πεθάνω. Αν κάποιος γιατρός πει ότι δε θα πεθάνω, να το καταθέσει δημόσια».