Breaking News

Big Brother: Ο νέος κανόνας του σπιτιού και η μυστική αποστολή των 3 νέων παικτών (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι τρεις νέοι παίκτες μπήκαν στο Big Brother, στο επεισόδιο της Δευτέρας και μεταφέρθηκαν στο «Μυστικό Δωμάτιο», από όπου μπορούν να παρακολουθούν τους συμπαίκτες τους χωρίς εκείνοι να το γνωρίζουν.

Ο λόγος για την 27χρονη Βιολέτα Αρεστή, τον 32χρονο Μιχάλη Ευριπιώτη και τον 35χρονο Νάσο Ντάλλη.


Αρχικά ο Μεγάλος Αδελφός ανακοίνωσε στους παίκτες, που βρίσκονται στο σπίτι, το νέο κανόνα: «Παρατήρησα ότι μένετε ξύπνιοι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με αποτέλεσμα να είστε κουρασμένοι και να κοιμάστε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι κανόνες είναι σαφείς και απαγορεύουν να κοιμάστε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από σήμερα τα φώτα θα σβήνουν στις 2 το πρωί, εκείνη την ώρα θα πρέπει να είστε όλοι στα κρεβάτια σας. Η μη τήρηση του νέου κανόνα θα έχει ως επίπτωση την επιβολή ποινών και συγκεκριμένα θα αφαιρούνται - κατά την κρίση μου - ποσότητες τροφίμων από την αποθήκη».

Στη συνέχεια ανακοίνωσε στους 3 νέους παίκτες τη μυστική τους αποστολή: «Έχετε την ευκαιρία να συμβάλλετε με την αποστολή σας να προστεθούν έξτρα τρόφιμα στην αποθήκη. Στόχος σας είναι, όμως, πρώτα να την αδειάσετε. Αποστολή σας είναι να αφαιρέσετε όλα τα τρόφιμα από την αποθήκη και να τα φέρετε στο "Μυστικό Δωμάτιο". Δεν πρέπει να σας αντιληφθεί κανείς. Ο χρόνος που έχετε για να τα καταφέρετε είναι μέχρι την αφύπνιση των συγκατοίκων. Έχετε στη διάθεσή σας ειδικές στολές, μάσκες και καλάθια. Βρείτε μια σωστή δικαιολογία... Αν δεν τα καταφέρετε ένας από σας θα χάσει την ασυλία του και αυτό θα το αποφασίσει ο αρχηγός της εβδομάδας».

Δείτε το βίντεο.