Breaking News

Ετοιμάζεται να γίνει μαμά η Μελίνα Μακρή: «Είμαι στον πέμπτο μήνα» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μαμά ετοιμάζεται να γίνει η Μελίνα Μακρή, μετά από 7 χρόνια σχέσης και 6 γάμου. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η τραγουδίστρια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του Happy Day, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης.

«Περιμένω το μωράκι μου, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Είμαι στον 5ο μήνα. Είναι κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ στη ζωή μου κι επιτέλους ο Θεός μου το έστειλε», αποκάλυψε η Μελίνα Μακρή.

Και συνέχισε: «Πάντα το ήθελα. Ήταν όνειρό μου η δημιουργία οικογένειας, όμως, οι συνθήκες δεν ήταν καθόλου ευνοϊκές για μένα και τον σύζυγό μου. Όποτε θέλαμε να προσπαθήσουμε γι' αυτό γίνονταν πολύ δύσκολες καταστάσεις, άσχημα πράγματα και εμπόδια στη ζωή μας, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να το καταφέρουμε. Αυτό με είχε στεναχωρήσει λίγο, όμως, πάω όπως με πάει η ζωή. Αποδέχεσαι αυτό που γίνεται και απλά δεν χάνεις την ελπίδα σου».


«Η εγκυμοσύνη έμεινε κρυφή μέχρι σήμερα μάλλον γιατί δεν έχω βγει καθόλου από το σπίτι. Ήμουν τρεις μήνες κλεισμένη μέσα στο σπίτι. Ήταν καλοκαιρινοί μήνες, όπου έπρεπε να αποφεύγω τον καύσωνα. Τώρα έχω αρχίσει να κυκλοφορώ», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η Μελίνα Μακρή.