Breaking News

Game of Chefs: Ο παίκτης που αποχώρησε (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Game Of Chefs» άνοιξε την πόρτα του το βράδυ της Τρίτης. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου καλωσόρισε τους διαγωνιζόμενους, που αγωνίζονται για να αγγίξουν το μεγάλο τους όνειρο, την κατάκτηση του τίτλου του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και των 50.000 ευρώ.

Στην 3η ομαδική δοκιμασία, το θέμα της οποίας ήταν εμπνευσμένο από το «street food», νικήτρια ήταν η ομάδα του Άγγελου Λάντου με 6 ψήφους. Ακολούθησαν η ομάδα του Βασίλη Μουρατίδη με 4 και η ομάδα του Άνταμ Κοντοβά με 1 ψήφο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, τα μέλη των δύο χαμένων ομάδων - του Βασίλη Μουρατίδη και του Άνταμ Κοντοβά - ήρθαν αντιμέτωπα με την 3η ατομική δοκιμασία αποχώρησης, που είχε και αυτή ως θέμα το «street food». Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν 3 ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα street food, εμπνευσμένα από τους ελληνικούς μεζέδες.

Στο τέλος της δοκιμασίας, οι 3 σεφ, που έγιναν ξανά κριτές, έκριναν και βαθμολόγησαν, χωρίς να ξέρουν σε ποιους ανήκουν τα πιάτα, ενώ ο ένας δεν γνώριζε τη βαθμολογία του άλλου. Σε αυτή τη φάση, υπάρχει το ρίσκο να κρίνουν αρνητικά το πιάτο διαγωνιζόμενου που ανήκει στην ομάδα τους και θετικά το πιάτο διαγωνιζόμενου που ανήκει στην αντίπαλη ομάδα.

Από το «Game Of Chefs» αποχώρησε η Κατερίνα Ράπη, η οποία δεν πρόλαβε να καλύψει το πιάτο της με την καμπάνα.