Breaking News

George και Amal Clooney: Λαμπερή εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια ακόμα λαμπερή εμφάνιση πραγματοποίησαν ο George Clooney και η σύζυγός του Amal Clooney (Alamuddin), αυτή τη φορά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, στα πλαίσια προώθησης της ταινίας "The Tender Bar".

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό προβολών στις ΗΠΑ στις 17 Δεκεμβρίου 2021 και στη συνέχεια, στις 7 Ιανουαρίου 2022, θα ανεβεί στη συνδρομητική πλατφόρμα του Prime Video.


Ο George Clooney σκηνοθετεί την ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ben Affleck, Tye Sheridan, Lily Rabe και Christopher Lloyd. Επίσης, ο Clooney είναι και μεταξύ των παραγωγών της ταινίας.


Το ζευγάρι, που στις αρχές Ιουνίου του 2017 καλωσόρισε στη ζωή τα διδυμάκια Alexander και Ella, έδειξε να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.


Στο event παρευρέθηκε και η πρωταγωνίστρια Lily Rabe, που είναι έγκυος.


Δεν θα μπορούσε να λείψει ο πρωτσγωνιστής Ben Affleck, ο οποίος πόζαρε μαζί με τον George Clooney.


Να σημειωθεί ότι τον περασμένο χρόνο δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο George Clooney και η Amal  βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο. Ο Clooney έβαλε τέλος στις φήμες, δηλώνοντας στο περιοδικό People πως είναι τυχερός που έχει δίπλα του μια τέτοια γυναίκα.


Αργότερα, ο Clooney είχε εξομολογηθεί στο CBS This Morning: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ύπαρξη της Amal στη ζωή μου άλλαξε τα πάντα για μένα. Όλα όσα έκανε ήταν απείρως πιο σημαντικά από οτιδήποτε άλλο για μένα... Βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο για να κάνω παιδιά. Για μένα δεν ήταν πότε στόχος μου τα παιδιά... Δεν ένιωθα ότι η ζωή μου ήταν ανεκπλήρωτη χωρίς παιδιά, είχα μια αρκετά γεμάτη ζωή. Τότε γνώρισα την Amal και συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου ήταν αρκετά άδεια. Όταν γεννήθηκαν τα παιδιά συνειδητοποίησα πόσο απίστευτα άδεια ήταν η ζωή μου. Με τον ερχομό τους γέμισε η ζωή μου, έγινε διασκεδαστική... Η πατρότητα σου δίνει την αίσθηση ότι ανήκεις κάπου. Έχεις την αίσθηση του σπιτιού και της άνευ όρων αγάπης».

Φωτογραφίες από: Daily Mail