Breaking News

Γεωργία - Ελλάδα 0-2: Λύτρωση στο φινάλε για την Εθνική (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε έναν καθοριστικό αγώνα για την πορεία της στα προκριματικά του Μουντιάλ, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου δοκιμάστηκε εκτός έδρας απέναντι στη Γεωργία, την οποία νίκησε με 0-2.

Η Ελλάδα πίεσε κατά διαστήματα και έχασε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, ωστόσο χρειάστηκε να εξαντλήσει το ενενηντάλεπτο για να φτάσει, ακριβώς με τη συμπλήρωσή του, στο γκολ με το πέναλτι του Τάσου Μπακασέτα. 

Το δεύτερο γκολ του Δημήτρη Πέλκα στο 95΄ σφράγισε την ελληνική νίκη στη Batumi Arena επί της Γεωργίας και κράτησε την Ελλάδα στους τρεις βαθμούς πίσω από τη Σουηδία, η οποία νίκησε 3-0 το Κόσοβο στη Σόλνα.

Γεωργία: Λόρια, Κακαμπάτζε, Κοτσολάβα, Ντβάλι, Γκιορμπελίτζε, Κανκάβα, Αμπουρτζάνια (92΄ Νταβιτασβίλι), Λομπζανίτζε (92΄ Κβιλιτάλια) , Τσακβετάτζε (60΄ Γκβίλια), Κβαρατσκέλια, Μικαουτάτζε (60΄ Οκριασβίλι).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης (85΄ Μάνταλος),  Μπακασέτας, Μασούρας (78΄ Τζόλης), Παυλίδης (46΄ Πέλκας).

Η Εθνική αντιμετωπίζει την Τρίτη 12 Οκτωβρίου τη Σουηδία εκτός έδρας, διεκδικώντας τη δεύτερη θέση που οδηγεί σε μπαράζ.