Breaking News

Γιόρτασε τα γενέθλιά της η Α. Μπαρμπαρίγου: «Ευχαριστώ για τις ευχές σας... είμαι απλά η Αργυρώ» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ευχαριστώ για τις ευχές σας στα εκατοντάδες μηνύματα, ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Μεγαλώνοντας αλλάζω, αλλά πάντα ίδια μένω κι ευχαριστώ το Θεό γι' αυτό γιατί πατώ γερά στη γη και στα 54 χρόνια μου, πάντα ξέρω πια είμαι. Είμαι απλά η Αργυρώ, η κόρη της Κωστάντζας και του καπετάν Γιάννη του Παπαδάκη και τίποτα παραπάνω.»

Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες, Παρασκευή, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Το πρωί του Σαββάτου, η αγαπημένη σεφ ανέβασε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες από τη Νάουσα Πάρου, γράφοντας στη λεζάντα:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ σε αυτό τον λατρεμένο τόπο τότε που η Νάουσα δεν ήταν trend προορισμός. Ρουφούσα δύναμη από αυτά τα βράχια και το μπλε της θάλασσας, έκανα όνειρα στα 12 μου χρόνια και με έβλεπα να μεγαλώνω και να ταξιδεύω, να γνωρίζω τον κόσμο, αλλά πάντα να επιστρέφω εδώ στον τόπο μου στους ανθρώπους μου. Καπετάνισσα με έλεγαν οι φίλοι μου γιατί μόνο για ταξίδια τους μιλούσα.

Είμαι ευλογημένη που το ζω, που αντικρίζω αυτό που μου δίνει δύναμη και αγαλλιάζει την ψυχή μου. Που σε κάθε βήμα μου στα σοκάκια της Πάρου βλέπω ανθρώπους που μας δένουν τόσα πολλά βιώματα, που στο βάθος τίποτα δεν έχει αλλάξει, που η ομορφιά της Πάρου βρίσκεται στους παριανούς φίλους μου που δεν τους χορταίνω κάθε φορά.

Ευχαριστώ για τις ευχές σας στα εκατοντάδες μηνύματα, ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Μεγαλώνοντας αλλάζω, αλλά πάντα ίδια μένω κι ευχαριστώ το Θεό γι' αυτό γιατί πατώ γερά στη γη και στα 54 χρόνια μου, πάντα ξέρω πια είμαι. Είμαι απλά η Αργυρώ, η κόρη της Κωστάντζας και του καπετάν Γιάννη του Παπαδάκη και τίποτα παραπάνω.»