Breaking News

GNTM: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μελίνα Ρόρενς (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μελίνα Ρόρενς ολοκλήρωσε την πορεία της στο GNTM 4, καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Η Μελίνα εγκατέλειψε λίγο πριν την έναρξη της δοκιμασίας στο επεισόδιο της Τρίτης, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να σπεύδει να συζητήσει μαζί της.

«Αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα, δηλαδή δεν μπορώ να διαχειριστώ το άγχος μου, το οποίο με βαραίνει πάρα πολύ. Παλιότερα αντιμετώπιζα κάποια προβλήματα με το άγχος μου, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, αλλά δεν είχα θέματα για δύο χρόνια. Επανεμφανίστηκε τώρα στο παιχνίδι, το οποίο από μόνο του φέρνει πίεση και άγχος. Με έπιασε ταχυκαρδία και δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι...», είπε, μεταξύ άλλων, το 20χρονο μοντέλο.


Σύμφωνα με το βιογραφικό της, που είχε δημοσιεύσει το Star, η Μελίνα  κατάγεται από τη Γερμανία και έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα.  Ήδη από τα 15 της εργάζεται ως μοντέλο, έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με γνωστά brands και φωτογράφους. Το όνειρό της να κατακτήσει τις διεθνείς πασαρέλες ως top model, την οδήγησε στο Λονδίνο, όπου συζεί με τον σύντροφό της. Στο GNTM 4 πήγε προκειμένου, μέσω των προκλήσεων, να δοκιμάσει και να ξεπεράσει τα όριά της.