Breaking News

GNTM - Τα δάκρυα της Άννας: «Είμαι μόνη μου εναντίον όλων» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο η Άννα Βαλτατζή είχε στην κατοχή της τα disadvantages, τα οποία έδωσε σε τρεις συμπαίκτριές της.

Ωστόσο, η Άννα ήταν στις χειρότερες προσπάθειες, ενώ δεν πήρε ούτε μια ψήφο στήριξης από τους συμπαίκτες της και βρέθηκε ένα βήμα πριν την αποχώρησή της, αλλά τελικά έφυγε από το GNTM η Στέλλα Παπαδοπούλου.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, η Άννα είπε δακρυσμένη στην κάμερα της παραγωγής: «Τα περισσότερα παιδιά στο σπίτι έλεγαν ότι η Στέλλα θα έπρεπε να περάσει αντί για μένα και πως το αξίζει περισσότερο. Αυτό λίγο με επηρέασε ψυχολογικά, αλλά ο καθένας έχει τη γνώμη του. Ήξερα ότι θα το υποστώ αυτό και σκέφτομαι ότι, από όλους, εγώ πήρα την πρώτη καλύτερη φωτογραφία και πήρα τα κλειδιά για το σπίτι. Αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό... και σε καμία περίπτωση δεν το πήρα πάνω μου. Έχω σκεφτεί να μη δίνω σημασία σε κανέναν. Προτιμώ χίλιες φορές να είμαι μόνη μου, αλήθεια, παρά να συναναστρέφομαι με άτομα τα οποία μου δίνουν ένα αρνητικό vibe. Θέλω να μιλήσω με τους δικούς μου για να μου δώσουν δύναμη, γιατί είμαι μόνη μου εναντίον όλων».