Breaking News

Η εξομολόγηση της Χρύσας Κατσαρίνη για πρώην σύντροφό της: «Πήγε να με πνίξει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Ιούλιο, με αφορμή τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, η Χρύσα Κατσαρίνη είχε εξομολογηθεί ότι βρέθηκε μια ανάσα μακριά από το να είναι ένα ακόμα όνομα στη λίστα των γυναικοκτονιών.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε στο Facebook για τη λεκτική και σωματική κακοποίηση που είχε δεχθεί από πρώην σύντροφό της:  «Πάντα βλέπουμε τα σημάδια. Επιλέγουμε όμως να τα αγνοήσουμε. Μερικά σημάδια που επέλεξα εγώ να αγνοήσω είναι τα εξής: Ασκούσε λεκτική βία σχεδόν σε καθημερινή βάση από ένα σημείο και μετά, είχε επιθετική συμπεριφορά απέναντι μου, κλωτσούσε έπιπλα, έσπαγε αντικείμενα στο σπίτι, ερχόταν με φόρα καταπάνω μου και πίεζε το κούτελο του στο δικό μου, έπιανε και έσφιγγε το χέρι μου όταν σε ένα καυγά προσπαθούσα να τοποθετηθώ. Όσο στο ενεργητικό του είχε μόνο αυτά, τεχνικά δεν είχε σηκώσει ακόμα χέρι. Όλα όμως έδειχναν πως θα το κάνει. Και το έκανε...».

H ηθοποιός και stand up comedian βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, όπου είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα:

«Το κείμενο το έγραψα τότε με τη Γαρυφαλλιά. Ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις ρίχνουμε την ευθύνη στις γυναίκες, λέμε "Γιατί δεν έφυγε πιο νωρίς;".

Αυτό που προσπάθησα να κάνω με την ανάρτηση ήταν να προειδοποιήσω τα κoρίτσια που, ίσως, να βρίσκονται σε μια κακοποιητική σχέση και να μην το αντιλαμβάνονται και να μην το γνωρίζουν ή να τους είναι δύσκολο να το αποδεχτούν. 

Στη σχέση μου βίωσα και λεκτική και σωματική βία. Πήγε να με πνίξει. Δεν παρέμεινα μαζί του, ήταν το τελευταίο που έκανε, έφυγα...».

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός και βίαιος, χτυπούσε και εμένα και τη μητέρα μου».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Χρύσα Κατσαρίνη.