Breaking News

Η κοινή συνέντευξη της Σάντρας Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το απόγευμα της Τετάρτης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξένησαν στο «Στούντιο 4» τη Σάντρα Βουτσά και την Αλίκη Κατσαβού, στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού και η τελευταία σύζυγός του μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές ιστορίες από τη ζωή του Κώστα Βουτσά και μίλησαν για τη μεταξύ τους σχέση, ενώ αναφέρθηκαν και στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν μετά την απώλειά του.

«Ο χρόνος δεν είναι ο καλύτερος γιατρός, τώρα είναι πολύ πιο δύσκολα από ό,τι ήταν πέρυσι, γιατί συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά η Σάντρα Βουτσά.

«Το πένθος δεν είναι ευθεία γραμμή, έχει λακκούβες πολλές», πρόσθεσε συγκινημένη η Αλίκη Κατσαβού.


Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε 4 φορές. Υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού και χορεύτριας Έρρικας Μπρόγιερ, με την οποία απέκτησε μια κόρη, τη Σάντρα. Έχει άλλες δύο κόρες από τον δεύτερο γάμο του, με τη Θεανώ Παπασπύρου, τη Θεοδώρα και τη Νικολέτα. Ακόμη, έχει έναν προγονό από προηγούμενο γάμο με την τρίτη σύζυγό του, την πρώην μοντέλο και ηθοποιό Εύη Καραγιάννη, τον Άνθιμο Ανανιάδη. Το 2016 παντρεύτηκε την ηθοποιό, Αλίκη Κατσαβού, με την οποία απέκτησαν ένα γιο, το Φοίβο.