Breaking News

Η σπάνια εμφάνιση του Κώστα Κεντέρη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Κεντέρης διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στο Μικρό Πάπιγκο στα Ζαγοροχώρια, όπου ζει μόνιμα με τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Το περασμένο Σάββατο (9/10), ο πρώην αθλητής του στίβου και χρυσός Ολυμπιονίκης παρευρέθηκε σε εκδήλωση στη Χίο, η οποία πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του πατέρα Αντωνίου, για το έργο του στην «Κιβωτό του κόσμου», που είναι εμπνευστής και ιδρυτής της. Εκεί βρέθηκε και η κάμερα του Happy Day, με τον Κώστα Κεντέρη να δηλώνει:

«Με έκανε να έρθω στην εκδήλωση η προσπάθεια που κάνει ο πατέρας Αντώνιος, όχι μόνο στη Χίο, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Δίνει δύναμη και αγάπη και πραγματικά είναι άξιος συγχαρητηρίων.

Είμαι πολύ καλά, οικογενειακά.  Αυτή την περίοδο ασχολούμαι και με τον στίβο, αυτό το οποίο αγαπάω. Έχω μεγαλώσει μέσα στα στάδια. Μένω μόνιμα στα πανέμορφα Γιάννενα, στα Ζαγοροχώρια. 

Δεν έφυγα ποτέ από τα στάδια, άσχετα αν δεν εμφανιζόμουν. Πάντοτε πήγαινα και μαζί με τα παιδιά μου. Θεωρώ τον αθλητισμό υγεία και θεωρώ ότι αξίζει ο κάθε γονιός να πάει τα παιδιά του στα στάδια, όχι για πρωταθλητισμό, αλλά για απλό αθλητισμό.

Νομίζω ότι σήμερα κατάλαβαν τα παιδιά μου ποιος είμαι, γιατί δεν κάνω εμφανίσεις. Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι, που έχουν προσπαθήσει και έχουν καταφέρει περισσότερα πράγματα από εμένα για τη χώρα μας...

Δε μου λείπουν ο πρωταθλητισμός και οι Ολυμπιακοί αγώνες, κάθε πράγμα γίνεται στον καιρό του...».