Breaking News

Η συνέντευξη της Ιωάννας Λίλη - Γιατί κυκλοφορεί με μπαστούνι; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στο «The 2Night Show», την Ιωάννα Λίλη, η οποία αναπόλησε λαμπερές στιγμές του modeling, ενώ εξέφρασε την άποψή της για το GNTM.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τη Μαρία και τον Γιάννη.

«Αυτά τα δύο χρόνια με την καραντίνα ήταν σε έξαρση η ενδοοικογενειακή βία. Είδαμε πολλά διαζύγια να βγαίνουν στην επιφάνεια και ήταν πάρα πολύ λυπηρό αυτό. Εμείς στην καραντίνα τα περάσαμε όμορφα γιατί χαρήκαμε τον μπαμπά μας (Θ. Ζαγοράκη) λίγο παραπάνω. Εδώ και στα τόσα χρόνια γάμου δεν τον είχαμε χαρεί τόσο πολύ γιατί έλειπε συνεχώς σε ταξίδια», τόνισε η Ιωάννα Λίλη.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το λόγο που χρησιμοποιεί μπαστούνι: «Πριν δύο χρόνια χειρούργησα το πόδι μου, γιατί νόμιζα ότι είχα κότσι. Αλλά τελικά ήταν οστεόφυτο, το οποίο το δημιούργησε ο οργανισμός από την πολύωρη ταλαιπωρία που υπέστη το πόδι μου, μετά από χρόνια ορθοστασίας - και πάνω στα τακούνια - σαν μοντέλο. Επειδή στην αρχή φορούσα ένα δύσκολο παπούτσι και κούτσαινα, είπα να πάρω ένα μπαστούνι για να κάνω ένα πιο ωραίο και πιο... diva στυλ. Το πρόβλημα το ξεπέρασα, αλλά λόγω του ό,τι το μπαστούνι το παρήγγειλα από την Αμερική και άργησε να έρθει, είπα να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ».

Δείτε τη συνέντευξη.