Breaking News

Η Τούρτα της Μαμάς: Επεισόδια 2 - 3, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 4/10/21 - Επεισόδιο 2 -
«Ζαμίρ και Λουίζα - Α' Μέρος»: Η Αλεξάνδρα είναι ήδη τρεις ημέρες στην Αθήνα και πηγαινοέρχεται σ’ ένα γνωστό διαγνωστικό κέντρο κάνοντας πολλαπλές εξετάσεις για τη γνωστή ασθένειά της. Παρά τις προσπάθειες της οικογένειας να μάθουν την εξέλιξη της υγείας της και να είναι δίπλα της, η Αλεξάνδρα, για ακόμα μια φορά, αρνείται πεισματικά να ενημερώσει την οικογένεια για την κατάσταση της υγείας της.

Ένα μικρό καθημερινό λάθος φέρνει τη Λουΐζα, μια νεαρή ακτινολόγο από το διαγνωστικό κέντρο, στο σπίτι για να αφήσει στην Αλεξάνδρα το πορτοφόλι της, που πριν από λίγες ώρες άφησε στο διαγνωστικό κέντρο. Η Ευανθία και τα τρία αγόρια προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να μάθουν από τη Λουΐζα για την κατάσταση της υγείας της Αλεξάνδρας. Ένα τυχαίο «γεια» της Λουΐζας με τον Κυριάκο, που περιφέρεται για μια ακόμη φορά σαν ζόμπι μέσα στο σπίτι, λόγω του χωρισμού με τη Βέτα, δίνει την ευκαιρία στην Αλεξάνδρα να καταλάβει την ακαριαία συμπάθεια που νιώθει η Λουΐζα για τον Κυριάκο.

Η Αλεξάνδρα, βαδίζοντας στα χνάρια της Μαριλού, προτείνει στη Λουΐζα να καθίσει μαζί τους για φαγητό με σκοπό να στήσει προξενιό, κάτι που δείχνει εύκολο, γιατί η Λουΐζα είναι ένας «θηλυκός Κυριάκος»... Το απόλυτο ταίριασμα! Παράλληλα η Μαριλού, εντελώς κρυφά από την οικογένεια και κυρίως από τον Πάρη, που είναι απόλυτα αρνητικός, έχει δεχτεί την επίσκεψη ενός νεαρού Αλβανού ντίλερ παράνομων ουσιών, του Ζαμίρ. Τι θα γίνει, όμως, όταν εμφανίζεται στο σπίτι η αστυνομία;


Δευτέρα 11/10/21 - Επεισόδιο 3 - «Ζαμίρ και Λουίζα - Β' Μέρος»: Η αστυνομία έχει κάνει την εμφάνισή της στο κατώφλι του σπιτιού της οικογένειας Βασίλαινα και η Ευανθία με τη Μαριλού προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση. Η Μαριλού, μέσα στον πανικό της, παρουσιάζει τον Ζαμίρ ως τον νέο της εpαστή. Η Αλεξάνδρα συνεχίζει την προσπάθεια να φέρει κοντά τον Κυριάκο με τη Λουΐζα. 

Στο τραπέζι, όπου αναγκαστικά παραμένει και ο Ζαμίρ, ως ο νέος εpαστής της Μαριλού, τα πράγματα ξεφεύγουν και η Ευανθία, για να προστατεύσει τη Μαριλού, αναγκάζεται να παραδεχτεί την… αλήθεια, που προκαλεί σοκ σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Θα καταφέρει, αυτή τη φορά, η τούρτα να γλυκάνει την κατάσταση;


Για την αρχική σελίδα "Η Τούρτα της Μαμάς" πατήστε ΕΔΩ