Breaking News

Η τρυφερή ανάρτηση της Shakira - Ο χορός με τον πατέρα της (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα τρυφερό βίντεο, στο οποίο χορεύει με τον αγαπημένο της πατέρα στα γενέθλιά του, ανέβασε στο Instagram η Σακίρα.

Η δημοφιλής Κολομβιανή τραγουδίστρια, η οποία στα 44 της παραμένει γοητευτική και σeξι, δημοσίευσε το βίντεο πριν λίγες ημέρες. Τα γενέθλια του πατέρα της ήταν τον περασμένο μήνα, στις 6 Σεπτεμβρίου.

«Στις 6 Σεπτεμβρίου είδα τον πατέρα μου να συμπληρώνει τα 90 του χρόνια. Βλέποντας πόσο αγαπητός είναι από όλους τους γύρω του, με έκανε να αναλογιστώ τη δική μου ζωή και αναρωτιέμαι αν μια μέρα θα καταφέρω, όπως αυτός, να φτάσω σε προχωρημένη ηλικία και να είμαι "ντυμένη" με τόσο έντονη και ειλικρινή αγάπη»,  ανέφερε - μεταξύ άλλων - στην ανάρτησή της.


«Είσαι η έμπνευσή μου, ο συνεργάτης μου, τα πάντα. Ο καλύτερός μου φίλος. Σε αγαπώ με όλο μου το είναι! Το κoρίτσι σου, η Shakira», είχε γράψει στο Instagram, ανήμερα των γενεθλίων του πατέρα της, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τους γονείς της.


Η Σακίρα (Shakira Isabel Mebarak Ripoll) γεννήθηκε στη Μπαρρανκίγια της Κολομβίας και είναι το μοναχοπαίδι των Γουίλιαμ Μεμπαράκ Τσαδίδ και Νίδια Ριπόλ Τοράδο. Οι γονείς του πατέρα της ήταν Λιβανέζοι που μετανάστευσαν στην Κολομβία, ενώ η μητέρα της είναι ισπανικής και ιταλικής καταγωγής. Το όνομα "Σακίρα" σημαίνει "ευγνώμων" στα αραβικά. Έχει οκτώ μεγαλύτερα ετεροθαλή αδέρφια από τον προηγούμενο γάμο του πατέρα της. Από το 2011 είναι ζευγάρι με τον Ζεράρ Πικέ, με τον οποίο απέκτησε δύο γιους.