Breaking News

Ήβη Αδάμου: «Δεν σήκωνα κουβέντα από κανέναν για τον Μιχάλη Κουϊνέλη» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2night Show» την Ήβη Αδάμου.

Η όμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια και ο Μιχάλης Κουινέλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έγιναν γονείς τον Ιούνιο του 2018, όταν ήρθε στη ζωή η κορούλα τους.

Η Ήβη Αδάμου τόνισε ότι ο πατέρας της ήταν υπερπροστατευτικός, ενώ μίλησε για τη μητρότητα και τις υπέροχες αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της η κόρη της, Ανατολή. Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη και την επιλογή τους να μείνουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, όπως και στη μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού, το «Για Σένα», που τραγούδησε ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής μαζί με τους «Prestige The Band».

«Πριν βρεθούμε με τον Μιχάλη ξανά, μετά από καιρό - γιατί κάναμε και μια περιοδεία μαζί το 2010, που είχαμε βγάλει το "Σαν έρθει η μέρα" -, είχε συναντηθεί με τον πατέρα μου. Ήταν σαν φίλοι και τότε δεν υπήρχε κάτι μεταξύ μας», είπε - μεταξύ άλλων - η  Ήβη Αδάμου.

Και πρόσθεσε, όταν ρωτήθηκε για την εποχή που ανακοίνωσε στον πατέρα της ότι είναι ζευγάρι με τον γνωστό ράπερ:

«Δεν σήκωνα κουβέντα από κανέναν για τον Μιχάλη. Ήθελα αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου για πολλούς λόγους και άλλους τόσους που κάθε μέρα ανακαλύπτω. Έχει ποιότητα, που δεν τη βρίσκεις εύκολα στις μέρες μας στους άντρες. Έχει πυγμή, κρατά πάντα το λόγο του και είναι προστατευτικός. Είναι για εμένα, όπως πρέπει».