Breaking News

Ι. Παπαζήσης για Β. Αδαμοπούλου: «Το πιο ιερό πλάσμα στη ζωή μου, ήταν και είναι η γυναίκα της καρδιάς μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Είμαι πολύ τυχερός γιατί είναι μια σπουδαία μαμά, νομίζω ότι ελέγχει τα πάντα στη μητρική - πατρική σχέση... είναι ο κινητήριος μοχλός», είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης στο Dot. για τη Βανέσα Αδαμοπούλου, με την οποία απέκτησε το 2015 ένα αγοράκι, τον Ιάσονα.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Απρίλιο, δημοσίευμα ανέφερε ότι ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους, έπειτα από 15 χρόνια κοινής πορείας. Οι δυο τους δεν είχαν προχωρήσει τότε σε διάψευση της είδησης.

«Η Βανέσα είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω πάντα στη ζωή μου. Είναι η μητέρα του παιδιού μου, η δεύτερη "μητέρα" της ζωής μου... Τη θαυμάζω και την αγαπάω. Ήταν και είναι η γυναίκα της καρδιάς μου. Η γυναίκα που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου... Έτυχε να μείνει έγκυος. Άρα τι πιο ωραίο, με μια γυναίκα που αγαπάς τόσο, να κάνετε ένα παιδί και να προχωρήσει η σχέση. Υπήρχε και υπάρχει τρομερή υγεία σ' αυτή τη σχέση», εξομολογήθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Και πρόσθεσε: «Η συζήτηση που είχαμε κάνει είναι ότι με το παιδί θα ολοκληρωθεί όλο αυτό το πράγμα, ό,τι και να συμβεί στη δική μας σχέση και ζωή. Πάντα τα βλέπαμε πολύ απλά τα πράγματα στη συγκεκριμένη σχέση. Θέλω να κάνω πολλά παιδιά. Έλεγα πάντα ότι θα ήθελα να φτιάξω μια κλασική οικογένεια. Δε θα το βάλω σκοπό, αν τύχει θα κάνω κι άλλο παιδί....».


Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός θυμήθηκε τη στιγμή που παρενέβη ο Νίκος Κούρκουλος για να μην τον διώξουν από το Εθνικό. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε:

«Ήμουν στη σχολή όταν έκανα το "Ηardcore", θα μας έδιωχναν τότε. Δεν μας έδιωξαν γιατί νομίζω είχε μπει στη μέση και ο Κούρκουλος για να μη γίνει αυτό. Απαγορευόταν να δουλέψεις όσο ήμασταν στο Εθνικό. Ήμασταν δύο παιδιά, εγώ και ο Όμηρος Πουλάκης. Το καλοκαίρι, δεύτερο προς τρίτο έτος, κάναμε το "Ηardcore". Ήταν σκληρή ταινία...».