Breaking News

Κ. Ρουγγέρη για το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»: «Έπαιρναν 5,5 εκατ. δραχμές το επεισόδιο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την παράσταση «Οι άθλοι του Ηρακλή», τον «Μικρό Πρίγκιπα» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, τα παιδικά της χρόνια, την απώλεια των γονιών της και τον σύζυγό της - τον σπουδαίο βαρύτονο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Ανδρέα Κουλουμπή - μίλησε η Κάρμεν Ρουγγέρη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Kαλημέρα».

Προς το τέλος της συνέντευξης, η αγαπημένη ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων αναφέρθηκε και στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», που είχε προβληθεί στον ANT1 για τρεις σεζόν, την περίοδο 1997-2000.

«Πήγα σε ένα επεισόδιο, αυτοσχεδίασα, άρεσα και με πήραν. Πληρωνόμουν πάρα πολύ λίγο γιατί είχε δοθεί όλο το μπάτζετ και είχαν μείνει 200 χιλιάρικα (σε δραχμές). Όταν με φώναξε η παραγωγός, μου είπε ότι έχει να μου δώσει μόνο αυτά τα χρήματα. Της απάντησα "Δεν με πειράζει". Έμεινα με τα 200 χιλιάρικα, ενώ άλλοι έπαιρναν πάρα πολλά λεφτά», είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Και αποκάλυψε στη συνέχεια: «Τα 200 χιλιάρικα ήταν ελάχιστα σε σχέση με αυτά που έπαιρναν οι άλλοι πρωταγωνιστές. Έπαιρναν 5,5 εκατομμύρια δραχμές το επεισόδιο! Αυτοί 5,5 εκατομμύρια κι εγώ 200 χιλιάδες. Δεν με πείραζε καθόλου».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του Mega.