Breaking News

Κατερίνα Τσάβαλου: «Το βίωσα άσχημα, έφτανε η ώρα να πάω στο θέατρο κι έκανα το σταυρό μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Η τηλεόραση μου έχει λείψει πάρα πολύ. Πιστεύω, όμως, ότι δεν είναι η ώρα να με δείτε σ' αυτήν. Σε ριάλιτι δεν θα έπαιρνα μέρος, είμαι κατηγορηματική, τα θεωρώ ξεφτίλα», τόνισε η Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, ενώ εξομολογήθηκε:

«Έχω υποστεί εργασιακή βία. Ήταν ένας από τους ανθρώπους που ακούστηκαν στην αρχή, δεν μπορώ, όμως, να πω όνομα. Το βίωσα πάρα πολύ άσχημα, σχεδόν δύο χρόνια έπαιζα με κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή. Έφτανε η ώρα να πάω στο θέατρο κι έκανα το σταυρό μου κι έλεγα "Παναγία μου, βοήθησέ με"... Ήταν το 2015, νομίζω... Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου τότε που σκέφτηκα να φύγω από δουλειά, αλλά δεν το έκανα...

Οι δικοί μου άνθρωποι ήξεραν τι συνέβαινε. Όταν το είπα στο Δημήτρη, φρίκαρε με όλο αυτό... Έχω κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ για το συγκεκριμένο περιστατικό... Εγώ στο τέλος μίλησα στον άνθρωπο αυτόν και εκείνος δεν απάντησε τίποτα. Από τους ανθρώπους αυτούς δεν είδα κανένα ίχνος μεταμέλειας, όλοι αρνούνται τα πάντα και αυτό με πειράζει. Μια συγγνώμη...».

Να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Τσάβαλου είχε παντρευτεί τον Δεκέμβριο του 2017 τον αγαπημένο της Δημήτρη Στεργίου. Τον Ιανουάριο του 2018 καλωσόρισαν στη ζωή την κορούλα τους.

Δείτε το βίντεο του Mega.