Breaking News

Καζάκος: «Είχα πρόταση από τη Disney να κάνω τον Ντόναλντ» - «Είναι άδικο να συγκρίνουν τη Τζένη με τη γιαγιά της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κωνσταντίνος Καζάκος κάθισε στον καναπέ του Dot και θυμήθηκε την εποχή που του είχαν προτείνει δουλειά στη Disney για να κάνει τον Ντόναλντ Ντακ, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Μάλιστα, η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης έμειναν άναυδοι, όταν μιμήθηκε τον Ντόναλντ.

«Ένα πράγμα που έχω μετανιώσει πάρα πολύ, το οποίο δεν έκανα, ήταν τότε που έκανα τον Ντόναλντ... Σε όλες τις παλιές μεταγλωττίσεις εγώ είμαι ο Ντόναλντ. Είχα το "μονοπώλιο", μόνο εγώ το έκανα, κανένας άλλος. Το κάνω όπως το έκανε ο original Ντόναλντ, με το μάγουλο και όχι με το λαρύγγι. Μετά βγήκαν κι άλλοι, που το έκαναν με το λαρύγγι και καταλάβαινες πιο καθαρά τι λέγανε. Τότε μου ήρθε πρόταση από τη Disney να πάω στο Λος Άντζελες και να κάνω εκεί τον Ντόναλντ, στα αμερικάνικα. Σκέφτηκα "Θα αφήσω τις δουλειές μου εδώ να πάω να κάνω τον Ντόναλντ στην Αμερική;". Δεν πήγα ο βλάκας!... Και το έχω μετανιώσει», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει δύο παιδιά, τη Τζένη, που  απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την, επίσης, ηθοποιό Τάνια Τρύπη και τον Ιάσονα, που απέκτησε με την ενδυματολόγο Ιωάννα Μαρτζούκου, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2009 μέχρι το 2020.

Η κόρη του, εγγονή δύο θρύλων του ελληνικού κινηματογράφου - της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου -, θα συμμετέχει στη νέα σειρά του Mega, «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα».

«Είμαι ένας πολύ χαρούμενος και περήφανος χαζομπαμπάς. Προειδοποίησα τη Τζένη για τις δυσκολίες του χώρου. Έχει ένα άγχος μήπως τη βαρύνει η ιστορία της οικογένειας. Γίνονται συγκρίσεις με τη γιαγιά της (Τζένη Καρέζη), οι οποίες είναι εκτός τόπου και χρόνου. Είναι άδικο να τη συγκρίνουν με τη γιαγιά της, έχει τη δική της προσωπικότητα. Είναι κάτι, το οποίο ξέρει ότι θα την ακολουθεί στη ζωή της. Δεν είναι σωστό, αλλά είναι κατανοητό που συμβαίνει», είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Δείτε τη συνέντευξη. Το παραπάνω απόσπασμα με τον Ντόναλντ, τον οποίο μιμείται, θα το δείτε από το 5:40 και μετά.