Breaking News

Ξεκίνησε τη διαδρομή της η Μαρία Κωνσταντάκη: 210 χλμ. για την ενίσχυση της «Φλόγας» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η  Μαρία Κωνσταντάκη ξεκίνησε μαραθώνιο διάρκειας πέντε ημερών. Η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός του Easy ξεκίνησε τη Δευτέρα από το Ναύπλιο και θα φτάσει στο Σύνταγμα.

Μέχρι και την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, η Μαρία Κωνσταντάκη - η οποία μίλησε στο μεσημεριανό δελτίο του ΑΝΤ1 - θα περπατήσει συνολικά 210 χιλιόμετρα για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο, «ΦΛΟΓΑ».


Πριν ξεκινήσει τη διαδρομή της, είχε γράψει στο  Instagram: «Τέλος τα ψέματα μάγκες... ξεκινήσαμε για Ναύπλιο και μαζί την όμορφη αυτή περιπέτεια μας για την @floga_1982. Και χρησιμοποιώ πρώτο πληθυντικό γιατί εγώ είμαι η τυχερή που φαίνομαι σ' αυτήν την προσπάθεια (άτυχη βέβαια που θα περπατήσω τα 210 χλμ) αλλά υπάρχει μια ολόκληρη πολυπληθής ομάδα από πίσω μου η οποία έχει εργαστεί και συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να κάνει πραγματικότητα αυτό που στην θεωρία φαντάζει απλό και όμορφο... Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη σας, περιμένουμε να τα πούμε και να περπατήσουμε κι από κοντά... κι όσοι είστε μακριά ξέρετε τι να κάνετε αν θέλετε να προσφέρετε στην προσπάθεια μας. Το 19813 είναι το μαγικό νούμερο... Σας υπενθυμίζω ότι στο www.soundis.gr μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή που κινούμαι… Αχχχχ ( άγχος κι ανυπομονησία μαζί)».