Breaking News

Μάρα Δαρμουσλή: «Είμαι έξι μηνών έγκυος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Η ηθοποιός και πρώην top model είχε παντρευτεί τον chef Βασίλη Τσατσάκη τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ έχει ήδη ένα παιδί από τον προηγούμενο γάμο της με τον πρωταθλητή του Muay Thai, Παύλο Καπώνη.

Η Μάρα Δαρμουσλή τόνισε ότι δε θέλησε να μάθει το φύλο του μωρού της. «Είμαι 24 εβδομάδων κλεισμένων, οπότε 6 μηνών. Κρυμμένο μου το έχουν το φύλο, θα μου το κάνουν έκπληξη! Οι υπόλοιποι το ξέρουν, είμαι το "κορόιδο" της οικογένειας», είπε με χιούμορ.

Και πρόσθεσε: «Είμαι σε μια μέτρια κατάσταση. Όταν ήμουν έγκυος με τον Άγγελο ήμουν μια χαρά, σαν να μην ήμουν. Ο γιος μου είναι τώρα 16 χρονών τώρα. Είναι μία αμηχανία... Ξαφνικά του λέω ότι "θα σου κάνω αδερφάκι" και μου απαντάει "δεν περίμενες να σου κάνω εγγονάκι πρώτα;"».

«Με τον Βασίλη ήταν όλα από την αρχή. Ο έpωτας, η σχέση... Ο Βασίλης δεν έχει παιδί, ήθελε παιδί. Εγώ πάντα έλεγα "αν προλάβω, μέχρι τα 40". Βέβαια έχεις και μια Τζενάρα, η οποία έκανε το παιδί στα 50. Η επιστήμη έχει κάνει άλματα... Για Γενάρη μου είπαν ότι θα γεννήσω, έχω μεγάλη αγωνία» εξομολογήθηκε η Μάρα Δαρμουσλή.

Δείτε το βίντεο του Mega.