Breaking News

Μαρία Ναυπλιώτου: Η συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «Ενώπιος Ενωπίω» της Πέμπτης,  ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε τη Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία μίλησε για τη διαδρομή της στο θέατρο και τον κινηματογράφο, αλλά και για το πάθος της με τον χορό (είναι απόφοιτη της επαγγελματικής Σχολής Χορού της Ραλλούς Μάνου).

Η σπουδαία ηθοποιός τόνισε ότι την προσωπική της ζωή την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σημειώνοντας ότι, κάποια στιγμή, έφτασε πολύ κοντά στο γάμο.

Η Μαρία Ναυπλιώτου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, μετά την προβολή των δηλώσεων του σκηνοθέτη Κοραή Δαμάτη, που ήταν ο άνθρωπος που της άνοιξε την πόρτα του θεάτρου.

Για το ελληνικό #metoo τόνισε: «Με αιφνιδίασαν όλα αυτά, αλλά αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη στις δύο γυναίκες που το ξεκίνησαν, τη Σοφία Μπεκατώρου και στη Ζέτα Δούκα και σε όλες τις υπόλοιπες μετά. Έσπασαν αυτήν τη σιωπή κι έφεραν στο φως κρυμμένες αλήθειες. Με αιφνιδίασε το μέγεθος και το βίαιο και το χυδαίο και το αποκρουστικό των καταγγελιών. Είναι καθαρή τύχη που δεν έζησα κάτι τέτοιο, γιατί πάρα πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με κατακλυσμιαίες συμπεριφορές κι αδυνατούμε να αντιδράσουμε. Όλοι μπορεί να βρεθούμε σε μια τόσο σκοτεινή στιγμή και να μην μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Συχνά δεν καταλαβαίνουμε ότι πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιες συμπεριφορές που μας κάνουν να παγώσουμε. Όσοι τα έχουν υποστεί, είναι δύσκολο πολλές φορές να καταλάβουν τι τους έχει συμβεί, τα καταχωνιάζουν για να συνεχίσουν. Θέλει χρόνο για να αρθρώσουν αυτά που έχουν συμβεί».

Δείτε τη συνέντευξη.