Breaking News

Μετά από τροχαίο, ποδηλάτης ζούσε σε επανάληψη την ίδια μέρα για πέντε μήνες (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H δική του ζωή παραπέμπει σε σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Ο ποδηλάτης Κώστας Ελευθεριάδης, που υποδέχθηκε την κάμερα του Live News, μπορεί ποτέ στη ζωή του να μην έχει συναντήσει την Ντρου Μπάριμορ, έζησε όμως την ίδια ακριβώς ιστορία της ταινίας της ("Κάθε φορά, πρώτη φορά", 2004), με τη μνήμη του να κολλάει στην ίδια ακριβώς μέρα, χωρίς την παραμικρή ανάμνηση από την προηγούμενη.

Ο σήμερα 42χρονος Θεσσαλονικιός βρέθηκε να χαροπαλεύει, μετά από ένα σοβαρότατο ατύχημα, έμεινε καθηλωμένος, με τους γιατρούς να του λένε ότι δεν θα ξαναπερπατήσει κι εκείνο το πρώτο δύσκολο διάστημα είχε και απώλεια μνήμης, που τον ανάγκαζε να ζει την ίδια μέρα επί πέντε ολόκληρους μήνες.

O εφιάλτης του ποδηλάτη αρχίζει το 2016. Όταν στις Σέρρες με το ποδήλατό του, συγκρούεται μετωπικά με ένα αγροτικό όχημα που πετάγεται στο δρόμο. Το πρώτο 48ωρο είναι κρίσιμο για τη ζωή του. Η πρώτη νίκη έρχεται αλλά τα δύσκολα δεν έχουν περάσει. Τέσσερις μέρες μετά το ατύχημα ξυπνά από το κώμα, αλλά από τότε και για 150 ολόκληρες μέρες ζει την ίδια μέρα καθημερινά.

Κάθε βράδυ, που κοιμόταν, ξεχνούσε ό,τι είχε ζήσει και την επόμενη μέρα ξεκινούσε πάλι από την αρχή... Κάθε πρωί έκανε στους δικούς του τις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις...

Δείτε το βίντεο του Mega. Διαβάστε αναλυτικότερα στο Megatv.com