Breaking News

Σ. Μπιμπίλας για Π. Φιλιππίδη: «Μου στάθηκε σαν αδερφός αλλά δεν παραβλέπω τις καταγγελίες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναφέρθηκε και στον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη.

«Θυμώνω που βγαίνουν το τελευταίο διάστημα στην τηλεόραση άνθρωποι και ειδικά γυναίκες και λένε πως "πέρασα δυο ώρες στο καμαρίνι, δεν με πείραξε κανείς, άρα διαγράφω τα άλλα», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Και συνέχισε: «Αυτό με ενοχλεί. Δηλαδή, μπορεί να πέρασες καταπληκτικά στο καμαρίνι, όπως κι εγώ πέρασα πολύ ωραία με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, που βρίσκεται στη φυλακή σήμερα και δέκα ολόκληρα χρόνια δούλευα μαζί του από το πρωί ως το βράδυ... Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις, σε μια περίπτωση δε, στάθηκε πλάι μου σαν να ήταν αδελφός. Μιλάω για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν αρνούμαι ότι ήμουν εγκάρδιος φίλος του, δεν αρνούμαι ότι σε ένα πολύ προσωπικό μου πρόβλημα μού στάθηκε πάνω από κάθε τι, αλλά δεν μπορώ να παραγράψω όλα αυτά που ακούω».

«Νιώθω περίεργα και αμήχανα απέναντι σε αυτούς που μιλάνε έτσι. Πρέπει να ακούς και τους άλλους ανθρώπους τι λένε», πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να αισθανθώ πως είμαι φίλος με έναν άνθρωπο που τον έχουν καταγγείλει τόσοι πολλοί», σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός.