Breaking News

Νένα Μεντή: Η εξομολόγηση για την απώλεια του πρώτου της συζύγου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Δευτέρας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τη Νένα Μεντή, η οποία, σε μια συζήτηση καρδιάς, μίλησε - μεταξύ άλλων - για τη ζωή της και θυμήθηκε μοιραία περιστατικά που τη σημάδεψαν.

Η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογήθηκε για τον πρώτο της γάμο και τον πρόωρο θάνατο του συζύγου της:

«Έχω περάσει πολλά κακά στη ζωή μου, από θανάτους και απώλειες. Ο πρώτος μου άντρας, ο Κώστας Στυλιάρης, "έφυγε" στα 34 του χρόνια. Δεν υπάρχει αυτό το σοκ, δηλαδή ακόμη και τώρα, που έχουν περάσει πολλά χρόνια, αναπολώ τη στιγμή και δεν το χωράει το μυαλό μου. Γερός άνθρωπος και πέθανε ξαφνικά. Μόλις είχαμε γυρίσει την ταινία "Ο Θίασος"... Μετά από έναν χρόνο και λιγότερο, πέθανε. Για δύο - τρία χρόνια δεν μπορούσα να πάω σινεμά να δω την ταινία. Όταν πήγα, έπεσα από το κάθισμα, δεν το άντεχα. Ήταν πολύ νέος και ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που έγινε».

Επίσης, εξομολογήθηκε για την αποχή της από το θέατρο για τέσσερα χρόνια, αλλά και για τη σχέση της με τον σύντροφό της, με τον οποίο έχουν αποφασίσει να ζουν χωριστά εδώ και 15 χρόνια:

«Το 1978 συνέβη κάτι με το θίασο που ήμουν και με στεναχώρησε. Άφησα το θέατρο για τέσσερα χρόνια. Δεν το άντεχα, είπα τελείωσε, δεν είναι για μένα αυτή η δουλειά. 

Πήρα τον δεύτερο άντρα μου, με τον οποίο είμαστε μαζί από τότε, δεν είμαστε παντρεμένοι. Ο γάμος είναι αχρείαστο πράγμα, είναι ένα χαρτί που υπογράφεις. Έχω μια κόρη, πολύ καλή. Ανοίξαμε μια μπουτίκ κουλτουριάρικη στο Πόρτο Χέλι. Τρεις μήνες το κράτησα το μαγαζί. Τον υπόλοιπο χρόνο έπαιζα χαρτιά, ήμουν χαρτόμουτρο. Έκανα παιδί, το οποίο ήθελα δεν ήθελα... Μέχρι να μείνω έγκυος δεν ήθελα παιδί, ήθελα να είμαι ελεύθερη. Λέω "κάντο γιατί μπορεί να μετανιώσεις". Έκανα το παιδί μου και αυτή ήταν η μεγάλη ευτυχία στη ζωή μου, δεν συγκρίνεται με τίποτα. Αφού έκανα το παιδί, δεν μπορούσα πια να παίζω χαρτιά. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να κόψω τον τζόγο. Αν πω ότι δεν ξανακάνω κάτι, δεν το ξανακάνω...

Είμαι χορτάτη από έpωτα. Και εpωτεύτηκα και αγάπησα, είμαι πολύ της αγάπης. 44 χρόνια είμαστε μαζί με τον σύντροφό μου. Ήμουν πολύ τυχερή και με τους δύο άντρες μου. Έχω έναν σπουδαίο άνθρωπο, νεότερος από μένα αρκετά, ηθοποιός. Έχουμε παίξει μαζί, έτσι εpωτευτήκαμε... Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι εδώ και 15 χρόνια. Μείναμε μαζί για 25 χρόνια, κάναμε το παιδί και μεγάλωσε. Είμαστε μαζί κι αγαπημένοι. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Ήταν επιθυμία και των δυο μας. 20 λεπτά με τα πόδια είναι η απόσταση. Το συνιστώ, δεν υπάρχει, είναι the best!».

Δείτε τη συνέντευξη.