Breaking News

Νίκη Λυμπεράκη: «Όταν ήρθε το παιδί ήταν μια τρομερή έκπληξη, ένα θαύμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» μίλησε η Νίκη Λυμπεράκη, η οποία αναφέρθηκε στη «Μεγάλη Εικόνα», τη νέα, εβδομαδιαία εκπομπή επικαιρότητας, δημοσιογραφικής ανάλυσης και συνεντεύξεων που θα παρουσιάζει στο Mega. Επίσης, μίλησε για τα σχολικά της χρόνια, την οικογένειά της και τη ζωή της.

Τον περασμένο χρόνο, τον Αύγουστο του 2020, η Νίκη Λυμπεράκη και ο δικηγόρος Αλέξανδρος Χατζόπουλος είχαν καλωσορίσει στη ζωή το γιο τους. Η γνωστή δημοσιογράφος εξομολογήθηκε:

«Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου, οπότε είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην το περιμένω... Όταν ήρθε το παιδί δεν με βρήκε σε διαδικασία προσπάθειας για να το αποκτήσω, ήταν μια τρομερή έκπληξη, δηλαδή ένα θαύμα. Είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην περιμένει παιδί, γιατί δεν ήθελα να ζήσω τη ματαίωση. Θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν αγώνα για ένα παιδί.

Είχα προετοιμάσει και το σύντροφό μου, ο οποίος είχε ήδη ένα υπέροχο παιδάκι, αρά είχε βιώσει την πατρότητα.

Ο γιος μου είναι σχεδόν 14 μηνών, με αγχώνουν τα πάντα: αν αναπνέει, αν ροχαλίζει.... Είπε την πρώτη του λέξη, "μαμά". Τον βαφτίζουμε αύριο, Σάββατο. Θα πάρει τα ονόματα Παναγιώτης - Μάξιμος. Παναγιώτης ήταν το όνομα του μπαμπά μου, που τον έχασα πριν από τρία χρόνια...».