Breaking News

Ο παίκτης που αποχώρησε από το «Game Of Chefs» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο του «Game Of Chefs», στην 1η ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας - το θέμα της οποίας ήταν εμπνευσμένο από την ιταλική κουζίνα - νικήτρια ήταν η ομάδα του Άγγελου Λάντου με 7 ψήφους. Ακολούθησαν η ομάδα του Βασίλη Μουρατίδη με 3 και η ομάδα του Άνταμ Κοντοβά με 1 ψήφο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (19/10) τα μέλη των δύο χαμένων ομάδων - του  Βασίλη Μουρατίδη και του Άνταμ Κοντοβά - ήρθαν αντιμέτωπα με την 1η ατομική δοκιμασία αποχώρησης της εβδομάδας, που είχε και αυτή ως θέμα την ιταλική κουζίνα. Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αποδομήσουν την ιταλική πίτσα, με δημιουργικό τρόπο. Συγκεκριμένα, έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τα τρία βασικά στοιχεία της, δηλαδή τη ζύμη, τη σάλτσα και τη μοτσαρέλα, και να δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον, μη αναμενόμενο πιάτο.

Στο τέλος της δοκιμασίας, οι 3 σεφ έγιναν ξανά κριτές και βαθμολόγησαν, χωρίς να ξέρουν σε ποιους ανήκουν τα πιάτα, ενώ ο ένας δεν γνώριζε τη βαθμολογία του άλλου. 

Τη χειρότερη επίδοση είχε ο Μαρίνος Φακής - από την ομάδα του Άνταμ Κοντοβά -, ο οποίος αποχώρησε από το «Game Of Chefs».


Δείτε το βίντεο.