Breaking News

Ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το Game of Chefs (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο του Game of Chefs του ΑΝΤ1, με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, είχε ξεκινήσει η φάση των Kitchen Battles.

Στην 1η ομαδική δοκιμασία, το θέμα της οποίας ήταν εμπνευσμένο από την ελληνική κουζίνα, νικήτρια ήταν η ομάδα του Άνταμ Κοντοβά με 7 ψήφους. Ακολούθησαν η ομάδα του Βασίλη Μουρατίδη με 3 και η ομάδα του Άγγελου Λάντου με 1 ψήφο.

Οι ομάδες

ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΝΤΟΣ – ΓΚΡΙ ΟΜΑΔΑ

Βαγγέλης Μπάκας, Μιχάλης Λαζαρίδης, Άντζελα Παπαβασιλείου, Φρανς Χοριέτι, Παναγιώτης Γιαννάκος, Κίμων Παναγιώτου, Φωτεινή Καρακατσάνη, Φραγκίσκος Μπαλαρίνης.


ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ – ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ

Ελένη Σκληρού, Βασίλης Σωκιανός, Άγγελος Σακάϊ, Γιώργος Καπενεκάκης, Δημήτρης Καΐσης, Δημήτρης Γιοβανόπουλος, Γιώργος Κουρκούτας, Διαμαντής Αναστασόπουλος.


ΑΝΤΑΜ ΚΟΝΤΟΒΑΣ – ΧΑΚΙ ΟΜΑΔΑ

Κατερίνα Ράπη, Ηλίας Σταμάτης Καρακατσάνης Τεχάντα, Γιώργος Μπερκάκης, Αλέξανδρος Καρακατσάνης, Κωνσταντίνος Γαρυφάλλου, Άλκης Μαρκογιαννάκης, Ιάσονας Ζυγούρας, Μαρίνος Φακής.


Στο επεισόδιο της Τρίτης, τα μέλη των δύο χαμένων ομάδων - του Άγγελου Λάντου και του Βασίλη Μουρατίδη - ήρθαν αντιμέτωπα με την 1η ατομική δοκιμασία αποχώρησης.

Τρεις από τους διαγωνιζόμενους μαγείρεψαν  με βασικό υλικό τη φέτα, τρεις με βασικό υλικό το κατίκι Δομοκού και δύο με βασικό υλικό το ταλαγάνι. Στο τέλος της δοκιμασίας, οι παίκτες τοποθέτησαν τα πιάτα τους στον ιμάντα μεταφοράς και τα κάλυψαν με τις καμπάνες. Τα πιάτα μεταφέρθηκαν μπροστά στους 3 σεφ, που στη δοκιμασία της αποχώρησης έγιναν ξανά κριτές.

Ο Άγγελος Λάντος, ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Άνταμ Κοντοβάς έκριναν και βαθμολόγησαν, χωρίς να ξέρουν σε ποιους ανήκουν τα πιάτα, ενώ ο ένας δεν γνώριζε τη βαθμολογία του άλλου. Σε αυτή τη φάση, υπάρχει το ρίσκο να κρίνουν αρνητικά το πιάτο διαγωνιζόμενου που ανήκει στην ομάδα τους και θετικά το πιάτο διαγωνιζόμενου που ανήκει στην αντίπαλη ομάδα.

Τελικά, ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το Game of Chefs ήταν ο Δημήτρης Γιοβανόπουλος από τη μπλε ομάδα του Βασίλη Μουρατίδη.