Breaking News

Μ. Ορφανού: «Δεν υπερασπίστηκα τον Π. Φιλιππίδη, σε μένα φέρθηκε καλά - Μου έστειλαν αισχρά μηνύματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μίνα Ορφανού φιλοξενήθηκε στο «Open Weekend», όπου ρωτήθηκε - μεταξύ άλλων - για τις πρόσφατες δηλώσεις της για τον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες: «Κάποια στιγμή ο Πέτρος Φιλιππίδης μου τηλεφώνησε και μου είχε κάνει πρόταση να με σκηνοθετήσει σε έναν μονόλογο. Συναντηθήκαμε στο καμαρίνι του, έμεινα δύο ώρες εκεί, πέρασα τέλεια, συζητήσαμε. Εγώ είδα έναν άνθρωπο απέναντί μου αξιόλογο, σοβαρό, με το χιούμορ του. Είδα αυτό που βλέπω και στην τηλεόραση. Από τη στιγμή που εμένα μου φέρεται κάποιος - έστω και για μία ώρα - σωστά και καλά, η άποψή μου είναι καλή. Παρά τις καταγγελίες, η άποψή μου για τον Φιλιππίδη παραμένει καλή».

Η Μίνα Ορφανού είπε στην Ελένη Τσολάκη: «Δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν είμαι νόμος και δεν έχει γίνει ακόμα η δίκη, οπότε κανείς δεν μπορεί να έχει μια γενική άποψη εξ' ολοκλήρου. Σε μένα φέρθηκε πάρα πολύ καλά και κρατάω αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα για ό,τι έγινε, έχει να κάνει ο νόμος. Από εκεί ξεκίνησε όλος ο πόλεμος, ότι υπερασπίστηκα τον Πέτρο. Όχι, δεν υπερασπίζομαι ποτέ το έγκλημα. Εγώ κράτησα τα καλά στοιχεία που γνώρισα από έναν άνθρωπο, αυτή είναι η άποψή μου και την υποστηρίζω».

Και πρόσθεσε: «Μου έστειλαν πολύ αισχρά μηνύματα και δεν θα έπρεπε, δεν υπήρχε λόγος. Δεν έβλαψα κάποιον, ούτε υπερασπίστηκα κάποιον που είδαμε να κάνει ένα έγκλημα. Εγώ πάντα είμαι με το θύμα».

Δείτε τη συνέντευξη.