Breaking News

Παντρεύτηκε η Meadow, η κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παντρεύτηκε η Meadow, η κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker, ο οποίος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από τη σειρά ταινιών "Fast and Furious". Ο Αμερικανός ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε ηλικία 40 ετών, στις 30 Νοεμβρίου 2013, σε αυτοκινητικό δυστύχημα, μαζί με έναν φίλο του και οδηγό του αυτοκινήτου. 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Meadow Rain Walker παντρεύτηκε τον ηθοποιό Louis Thornton-Allan, λιγότερο από τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους.

Ο Louis σπουδάζει υποκριτική στη διάσημη σχολή Stella Adler στη Νέα Υόρκη, ενώ πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε ένα video clip για το τραγούδι "Vintage" της Blu DeTiger.


Η 22χρονη και ο αγαπημένος της γνωστοποίησαν τη χαρμόσυνη είδηση, ανεβάζοντας την Παρασκευή (αργά το βράδυ σε ώρα Ελλάδας) μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram. H Meadow δημοσίευσε και ένα ασπρόμαυρο βίντεο του γάμου της, στον οποίο τη συνόδευσε στο διάδρομο ο νονός της, ο ηθοποιός Vin Diesel.


Ο γάμος της έρχεται οκτώ χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του πατέρα της. Ο Paul Walker επέβαινε σε μια Porsche μαζί με τον 38χρονο Roger Rodas, οδηγό αγώνων της Pirelli, όταν ο τελευταίος έχασε τον έλεγχο και το όχημα προσέκρουσε σε ένα δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η Meadow ίδρυσε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό στη μνήμη του πατέρα της, που ονομάζεται "The Paul Walker Foundation", που εστιάζει στη θαλάσσια επιστήμη, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Τον περασμένο μήνα, με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα της (γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1973), είχε γράψει στο Instagram: «Χρόνια πολλά μπαμπά, σ' αγαπώ».