Breaking News

Πάρης Σκαρτσολιάς: «Βίωσα τη σημαντικότερη απώλεια που έχει συμβεί στη ζωή μου, τσακίστηκα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2021, ο Πάρης Σκαρτσολιάς, ο τηλεοπτικός «Μανωλάκης» από το «Καφέ της Χαράς», είχε βυθιστεί στο πένθος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας.

«Ο ήρωάς μου. Ο πατέρας μου. Ο καλύτερος φίλος μου. Το στήριγμά μου. Το πρότυπό μου. Η πηγή της δύναμής μου. Θα είσαι πάντα εδώ. Σ' αγαπώ πολύ. Καλό ταξίδι μπαμπά», είχε γράψει ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στο Instagram...

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Love it», o Πάρης Σκαρτσολιάς εξομολογήθηκε: «Η απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται ποτέ... Απλώς μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Βίωσα μια τρομερή απώλεια, τη σημαντικότερη που έχει συμβεί στη ζωή μου, που τσακίστηκα. Ζω, δουλεύω, βρίσκω κίνητρα σε άλλα πράγματα και προχωράμε...».

«Το 2012 γράφτηκε ότι πέθανα από ναρκωτικά. Είχαμε κάνει μία μήνυση κατ' αγνώστων, που ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει τυπικά και νομικά. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι δεν ήταν προσωπικό. Τότε, ήταν μια μόδα αυτό. Οι γονείς μου είχαν γίνει έξαλλοι, λογικό είναι», τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.