Breaking News

Π. Τσαρούχας για καταγγελίες: «Διαβάζαμε τις υποθέσεις κι άκουγες βoγκητά, ένας συνάδελφος έκλαιγε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» φιλοξενήθηκε νωρίτερα, το πρωί της Τρίτης, ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος μίλησε για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός, που είναι και πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ - το οποίο συνεδρίασε χθες, Δευτέρα -, είπε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου:

«Η συνεδρίαση έγινε χθες για να βρεθούμε ξανά και να οργανώσουμε κάποια πράγματα σχετικά με το πώς θα πάμε παρακάτω. Δύο υποθέσεις έχουν μείνει ανοιχτές, οι οποίες πρέπει να κλείσουν. Έχουμε κάποιες δυσκολίες, συμβαίνουν πράγματα που είναι πολύ δυσάρεστα... Δεχόμαστε πιέσεις και εμείς και άνθρωποι που εμπλέκονται με τις υποθέσεις. Είναι κάτι άσχημο, το οποίο θα το διαχειριστούμε. Ενδεχομένως, θα χρειαστεί να πάρει πολιτική απόφαση το Σωματείο για να προχωρήσει σε κάποια πράγματα...

Ήταν πάρα πολλές οι καταγγελίες... Ερχόταν ο άλλος σου έλεγε το πρόβλημά του, αλλά δεν το υπέγραφε. Αν δεν βάλει την υπογραφή του από κάτω, δεν μπορείς να το τρέξεις. Φοβούνται οι άνθρωποι. Η θέση η δική μου είναι ότι, εφόσον έχει ανοίξει αυτό το πράγμα ας ανοίξει τελείως. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν καινούργιες καταγγελίες, αλλά γνωρίζω πολλά ονόματα και πολλές υποθέσεις, που δεν έχουν καταγγελθεί επίσημα.

Ο πρώτος καιρός ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Εγώ έπαιρνα τους φακέλους και συγκαλούσα το συμβούλιο... Την ώρα που διαβάζαμε τις υποθέσεις, άκουγες βoγκητά. Ειδικά τα κoρίτσια... Συνάδελφος άνδρας έκλαιγε... Όσο πέρναγε ο καιρός σκληρύναμε κι εμείς, δεν μας σόκαραν πια, όπως στην αρχή. Είναι πάρα πολύ δυσάρεστα όλα αυτά, ειδικά για τους ανθρώπους που τα υπέστησαν».

Δείτε το βίντεο του Mega.