Breaking News

Σεφερλής: «Μου την έπεσε μια κοπέλα και... γύρισε το μάτι της Έλενας» - Το «όνειρο ζωής» που ετοιμάζει (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία απολαυστική συνέντευξη, που παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας στο «The 2Night Show», ο Μάρκος Σεφερλής μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το μυστικό της αστείρευτης έμπνευσής του, αλλά και τα ευτράπελα που έχει ζήσει στις παραστάσεις του. 

Μεταξύ άλλων, ο κωμικός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στο «Mαμα…τσίτα», το οποίο θα ενισχύσει τη μυθοπλασία του ΑΝΤ1 από το νέο έτος.

«Το "Mαμα…τσίτα", που ετοιμάζομαι να κάνω στον ΑΝΤ1, είναι όνειρο ζωής. Είναι μία σειρά του BBC, της οποίας έχω πάρει τα δικαιώματα, που είναι sitcom αλλά μπροστά σε ζωντανό κοινό», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Επίσης, μίλησε για τη σύζυγό του και το γιο τους, Χάρη. Πώς αντιμετωπίζει η Έλενα Τσαβαλιά τις γυναίκες που τον «περιτριγυρίζουν»; 

«Έχω φιλήσει γυναίκα στη σκηνή, αλλά η Έλενα δεν ζηλεύει και δεν μου κάνει σκηνές γιατί ξέρει ότι είναι για τη δουλειά. Μόνο μία φορά σε μπουζούκια γύρισε το μάτι της. Όταν φεύγαμε, άκουσε τι μου είπε μια κοπέλα. Όπως πέρασα δίπλα από ένα τραπέζι, όπου με σταμάτησαν για φωτογραφίες, μία κοπελίτσα μου την "έπεσε" κανονικά μπροστά της κι εκεί γύρισε το μάτι της Έλενας. Πολύ κόσμια της έδωσε να καταλάβει ότι δεν πρέπει να ελπίζει. Βέβαια, εγώ τη βρήκα μετά στο Instagram και της εξήγησα ότι αυτό δεν έπρεπε να το κάνει. Ήταν περίεργο το περιστατικό, αλλά γενικά δεν ζηλεύει. Δεν μου κάνει έλεγχο, καθώς ξέρει τη δουλειά και πως είμαι άνθρωπος που μ' αρέσει να βγαίνω και να ξεδίνω», τόνισε ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε τη συνέντευξη.