Breaking News

Σπύρος Σταμούλης: Η ζωή του, η τηλεόραση και η παράσταση «Il Postino» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σπύρος Σταμούλης κάθισε την Κυριακή στον καναπέ του DOT και μίλησε για όσα άλλαξαν στην καθημερινότητά του, μετά τη δημοσιότητα που απέκτησε από τον ρόλο του Αλέξη Γραμματικού στις «Άγριες Μέλισσες».

Ακόμη, ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς «Μόλις Χθες» μίλησε για τη ζωή του, ενώ συγκινήθηκε όταν θυμήθηκε στιγμές με τον πατέρα του.

«Έχω μια αδελφή, η οποία είναι 7 χρόνια μεγαλύτερη. Δυστυχώς, ζει στο εξωτερικό από την εποχή που ξεκίνησε η οικονομική κρίση, από το 2009. Μένει στο Ντουμπάι, έφυγε για να γλυτώσει την οικονομική κρίση. Έχει δύο παιδάκια, που τα αγαπώ πολύ. Είχαν έρθει το καλοκαίρι και περάσαμε αρκετές μέρες μαζί», είπε - μεταξύ άλλων - ο Σπύρος Σταμούλης.

Και εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Με αποφορτίζει που ο άνθρωπος μου δεν είναι από το δικό μου χώρο».

Επίσης, αναφέρθηκε στην παράσταση «Il Postino / Ο Ταχυδρόμος του Νερούδα», σε σκηνοθεσία Μίκαελ Ζάιμπελ, που θα κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο στη Θεατρική Σκηνή Αθηναϊς.


Η παράσταση είναι βασισμένη στο λογοτεχνικό μυθιστόρημα του βραβευμένου Χιλιανού συγγραφέα Αντόνιο Σκαρμέτα, ενώ έχει γυριστεί και ομώνυμη κινηματογραφική επιτυχία, η οποία έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερης ταινίας το 1996.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Σπύρος Σταμούλης, Κωνσταντίνος Συράκης, Τόνια Ζησίμου, Ελίνα Γιαννάκη, Σάκης Τσινιάρος, Δημήτρης Νικολόπουλος και Θανάσης Τσιδίμης.