Breaking News

Τα καλύτερά μας χρόνια: Επεισόδια 63 - 64

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρίτη 12/10/21 - Επεισόδιο 63 - «Ου μοιχεύσεις»: Ο νόμος περί μοιχείας, φέρνει σε αδιέξοδο τον κυρ Γιάννη και την Τούλα, οι οποίοι αποφασίζουν πως η αγάπη τους είναι πάνω από τους νόμους. Ο Μάκης δεν έχει την ίδια άποψη και μεσολαβεί ο Αντώνης, αλλά και ο Στέλιος με τον Δημήτρη, για να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Η Λάουρα εξομολογείται την αγάπη της για τον Δημήτρη στον παπά - Θόδωρα, ενώ η Τζούλια ξεσπάει στον Αντώνη και του αποκαλύπτει, πράγματα για τη ζωή της που εκείνος αγνοεί. Ο παπά - Θόδωρας μάταια προσπαθεί να επιβάλει την έκτη εντολή στο ποίμνιό του, αφού όλοι στη γειτονιά δείχνουν να έχουν παρασυρθεί στην παραζάλη του έpωτα...

Guests: Αλέξανδρος Βαμβούκος (Ρεσεψιονίστ), Σάββας Γραμματικός (Μάκης), Εύα Ζύγκιρη (Λάουρα), Στάθης Κόικας (Άλκης), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Ανθίας Μπαλής (Αστυνομικός), Θανάσης Παπαγεωργίου (Αξιωματικός), Φωτεινή Παπαχριστοπούλου (κ. Σωτηροπούλου), Δέσποινα Πολυκανδρίτου (Σούλα), Άρης Σταύρου (Αστυνομικός).


Πέμπτη 14/10/21 - Επεισόδιο 64 - «Έφοδος στον ουρανό»: Η Μαίρη κάνει μια σπουδαία γνωριμία για τη δουλειά της και αναζωπυρώνονται τα όνειρά της για υψηλή μόδα και λαμπερές πασαρέλες. Το καφενείο κλείνει και όλη η γειτονιά μαζεύεται στο μπακάλικο, γεγονός που δίνει στον Δημήτρη μια επιχειρηματική ιδέα.

Ο Άγγελος θέλει να πετάξει και ξεκινάει να κατασκευάζει τα φτερά του κι η Ελπίδα ανακοινώνει στον Άλκη πως την προσέλαβαν σε μια ταινία. Ο Αντώνης επιστρέφει σε μια παλιά αγάπη και η σχέση της Λάουρας με τον Δημήτρη παίρνει μια απροσδόκητη τροπή...

Guests: Ελισάβετ Γιαννακούρη (Μοντέλο), Εύα Ζύγκιρη (Λάουρα), Χριστίνα Καζάζη (κ. Χατζηνίκου), Βασιλική Καρρά (Μοντέλο), Στάθης Κόικας (Άλκης), Ρένα Κυπριώτη (Ναντίν Μαρκάτου), Δέσποινα Πολυκανδρίτου (Σούλα), Ναταλία Τζιαρού (Ρίτσα).


Για την αρχική σελίδα "Τα καλύτερά μας χρόνια" πατήστε ΕΔΩ