Breaking News

Β. Μακρομαρίδου: Η «Άσπα» του «Σασμού», ο σύντροφός της και η συγκίνηση για την απώλεια του πατέρα της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ηθοποιός Βέρα Μακρομαρίδου - ή αλλιώς η τηλεοπτική Άσπα του «Σασμού» - κάθισε στον καναπέ του DOT και μίλησε για τη σειρά του Alpha, όπως και για τα δεκάδες casting που πέρασε μέχρι να καταφέρει να πάρει έναν ρόλο στην τηλεόραση.

«Τη δραματική σχολή την τελείωσα το 2012 και από τότε προσπαθούσα να μπω στην τηλεόραση. Ουσιαστικά ήταν δεκαετία γιατί προσπαθούσα και πριν τελειώσω τη σχολή. Θεωρούσα ότι αυτός είναι ο δρόμος για να πάρω μεγαλύτερους ρόλους στο θέατρο. Τα προηγούμενα χρόνια δεν πήγαινα στα casting με καλή ψυχολογία, καθώς πίστευα ότι είχα και κάποια κιλά παραπάνω. Πήγαινα με ένα αίσθημα κατωτερότητας, ένιωθα ότι κάτι μου λείπει.... Στο "Αν ήμουν πλούσιος" ήμουν στις 2 τελευταίες που κράτησαν, αλλά δεν με πήραν...», τόνισε η Βέρα Μακρομαρίδου.

Και αποκάλυψε στη συνέχεια: «Ο σύντροφός μου χάρηκε πολύ όταν με πήραν στον "Σασμό, είμαστε μαζί περίπου 1,5 χρόνο. Είναι από το χώρο μας. Είναι ο ηθοποιός Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου».

Η ηθοποιός συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της. Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε:

«Όταν είπα στη μητέρα μου για τη σειρά χάρηκε πάρα πολύ, πιστεύει σε μένα. Μου έλειψε που δεν μπόρεσα να πω στον μπαμπά μου ότι με πήραν στη σειρά... Νιώθω ότι στη θέση του μπαμπά μου έχω έναν φύλακα άγγελο.. Η απώλειά του με πέτυχε στη μετεφηβική ηλικία. Ήταν ενός μήνα υπόθεση. Αρρώστησε και "έφυγε" μετά από ένα μήνα...».

Δείτε τη συνέντευξη.