Breaking News

Ν. Χριστοδούλου - Ο νικητής του πρώτου Fame Story μίλησε για όλα: «Η ζωή μου άλλαξε μέσα σε μία νύχτα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρώτο «Fame Story» προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2002 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Νικητής είχε αναδειχθεί ο Νότης Χριστοδούλου, ο οποίος είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη»:

«Όλοι στο Fame Story ξυπνούσαν στις 8 το πρωί κι εγώ στις 3 το μεσημέρι, γιατί ήξερα τι να κάνω στο επεισόδιο για να παίξει.

Η  ζωή μου άλλαξε μέσα σε μία νύχτα. Από σκηνογράφος, πήρα την απόφαση ένα πρωί και είπα "θα γίνω τραγουδιστής". Δήλωσα συμμετοχή χωρίς να γνωρίζω τίποτα από τραγούδι, αλλά ήξερα πώς να λανσάρω τον Νότη.

Μια μέρα με ξύπνησε η μητέρα μου γιατί έξω από το σπίτι είχαν έρθει εκπαιδευτική εκδρομή 3 σχολεία!

Κέρδισα γιατί είχα ανάγκη την επιβεβαίωση. Την πρώτη φορά που πήγα στα νυχτερινά κέντρα, τραγουδούσα κιόλας. Περίπου 1,5 χρόνο ασχολήθηκα με το τραγούδι. Δεν περνούσα καλά, υπήρχαν πολλές αρνητικές κριτικές που ήταν βάσιμες. Δεν μου άρεσε το περιβάλλον.

Έχω λύσει το πρόβλημα με τη ματαιοδοξία μου, το έχω ζήσει. Είχα βρεθεί στις Κάννες να τραγουδάω με τον Tom Jones.

Με αναγνωρίζουν ακόμα στο δρόμο, δε νιώθω άβολα, το απολαμβάνω... Τότε με φόβιζε η αναγνωρισιμότητα... Πριν από... 3 χρόνια μπήκα στο μετρό. 

Ήταν αναμενόμενο να δεχτούμε "πόλεμο" από καλλιτέχνες. Πήγαμε σε συναυλία στο Βόλο με τον Αντώνη Βαρδή, βγήκαμε στη σκηνή και όλοι φώναζαν το όνομά μου. Ο Βαρδής ήταν στοργικός και υποστηρικτικός. Αυτή είναι η δύναμη της τηλεόρασης.

Έχω κάνει ψυχοθεραπεία μετά την απώλεια της μητέρας μου. Ήμουν ένα παιδί χωρισμένων γονιών, που δεν είχε σχέση με τον πατέρα του, τον οποίο είδα μόνο μια φορά. Ήρθε να με δει όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο. Ήταν δική του επιλογή να μην έχουμε σχέσεις.

Θα ήθελα να μεγαλώσω ένα παιδί, αλλά δεν επιτρέπεται στους oμoφυλόφιλους. Δεν ξέρω αν θα ήμουν ιδανικός γονέας.

Ασχολούμαι ξανά με τη σκηνογραφία. Συνεργάστηκα με τη Νατάσα Μποφίλιου, τη Δήμητρα Γαλάνη και την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Πριν το Fame Story είχα κάνει σκηνογραφία για τον Αντώνη Ρέμο».