Breaking News

Αποστόλης Τότσικας: «Η Ρούλα είναι ο φάρος μου, ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αποστόλης Τότσικας κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για τη σειρά του ΣΚΑΪ, «Μόλις Χθες», στην οποία πρωταγωνιστεί, σχολίασε το ελληνικό #metoo,  ενώ αναφέρθηκε και στην παράσταση «Λεωφορείον ο Πόθoς», που θα κάνει πρεμιέρα στο Εθνικό Θέατρο (Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος») στις 12 Nοεμβρίου.

Στην παράσταση, σε μετάφραση και σκηνοθεσία από τον Θανάση Σαράντο, παίζουν (αλφαβητικά) οι: Άγγελος Ανδριόπουλος, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Ίντρα Κέιν, Λάμπρος Κτεναβός, Νικόλας Μακρής, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Νάνσυ Μπούκλη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Αποστόλης Τότσικας και Γρηγόρης Φρέσκος.

O Αποστόλης Τότσικας και η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2014 και το 2015 ήρθαν στη ζωή τα διδυμάκια τους, η Ειρήνη και ο Άγγελος. Ο γνωστός ηθοποιός είπε για τη σύζυγό του:

«Η Ρούλα είναι άνθρωπος με πολλή κατανόηση. Είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Αν δεν υπήρχε στη ζωή μου δεν ξέρω πού θα ήμουν. Με βοήθησε στο να καταλάβω πολλά πράγματα στη ζωή, στο πώς να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους, να μην αντιδράω αμέσως.

Με έχει βοηθήσει και στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Είναι ο φάρος μου. Στη δουλειά με βοήθησε στις αποφάσεις που πήρα, συζητάμε τις επαγγελματικές προτάσεις που έχω.

Είμαστε αγαπημένοι γιατί δεν βάζουμε πράγματα κάτω από το χαλί, είναι όλα στο φως. Είναι μία γυναίκα με απίστευτο χιούμορ, η οποία - κατά κάποιο τρόπο - με αντέχει. Τη δυσκολεύει το ό,τι είμαι χύμα σε κάποια πράγματα».

Δείτε τη συνέντευξη.