Breaking News

Αργύρης Πανταζάρας: Το «Digger» και η... «αλλεργία στους ατάλαντους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ακόμα κι αν μου τα πάρουν όλα εγώ θα είμαι ευτυχισμένος. Νιώθω πλήρης ακόμα κι αν πάρεις όλες τις ιδιότητες. Μέσα στην πανδημία καταλάβαμε λίγο γιατί αξίζει τελικά να παλεύεις, να χαίρεσαι, να μοχθείς, να αγαπάς...», δήλωσε ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος κάθισε την Κυριακή στον καναπέ του Dot και μίλησε για όλα στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεόραση και το θέατρο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το μόνο που βάζω ως όρους είναι οι εξαιρετικές συνεργασίες με ωραίους ανθρώπους, ταλαντούχους. Έχω τρομερή αλλεργία στους ατάλαντους και στη βλακεία γιατί είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία».

Μεταξύ άλλων, μίλησε για το «Digger», τη δραματική ταινία του 2020 σε σκηνοθεσία του Τζώρτζη Γρηγοράκη, στην οποία πρωταγωνιστεί, μαζί με τον Βαγγέλη Μουρίκη και τη Σοφία Κόκκαλη.

Η ταινία επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 94η διοργάνωση των βραβείων Oscar της Ακαδημίας Κινηματογράφου των ΗΠΑ, στην κατηγορία Διεθνούς Ταινίας Μεγάλου Μήκους (πρώην βραβείο Ξενόγλωσσης Ταινίας).

«Γιατί όχι να μην φτάσει στην τελική δεκάδα ή πεντάδα; Χρειάζεται να γίνει σωστή διαχείριση από τη χώρα μας, πρέπει να προμοτάρει την ταινία για να φτάσει στην τελετή απονομής των Όσκαρ», σημείωσε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 70ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, ενώ έχει προβληθεί και προταθεί σε διεθνή φεστιβάλ ανά τον κόσμο, κερδίζοντας συνολικά 19 βραβεία (σύμφωνα με τη wikipedia).

Δείτε τη συνέντευξη.