Breaking News

Άρης Λεμπεσόπουλος: Γιατί ενοχλήθηκε μαζί του ο Μίκης Θεοδωράκης; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2night Show» της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε τον Άρη Λεμπεσόπουλο, που έχει ξεχωρίσει από την πορεία του στο θεατρικό σανίδι. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός είπε για τον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη:

«Δεν μάλωσα με τον Μίκη Θεοδωράκη. Κοίταξε Χατζηδάκις και Θεοδωράκης ήταν μυθικά πρόσωπα. Τότε που ήρθε ο Χορν, ήρθε κι ο Χατζηδάκης μαζί και του είπα "Μπορώ να σας πω κάτι; Την εφηβεία μου την πέρασα μαζί σας". Έκανε μια παύση και μου είπε "Να συνεχίσεις να το κάνεις". Είπα "Τι μαγικοί άνθρωποι".

Είχα πάει στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ. O Μίκης ήταν ένας "ποταμός" επειδή έκανα την παράσταση του "Ποιος τη ζωή μου". Η μοναδική φορά που μου απηύθυνε το λόγο  ήταν για να ρωτήσει κάποια στιγμή αν είμαι Εβραίος. "Δεν είμαι Εβραίος κύριε Μίκη", του απάντησα.

Εκείνη την περίοδο έδωσα μια συνέντευξή στον Θέμο Αναστασιάδη. Ο Μίκης Θεοδωράκης ενοχλήθηκε γιατί στη συνέντευξη είπα για την ερώτηση που μου έκανε, αν είμαι Εβραίος. Ο Μίκης ενημερώθηκε την επόμενη μέρα και με κάλεσε ο παραγωγός στο θέατρο και με ρώτησε τι έγινε».

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.