Breaking News

Τ. Διαγούπη: Ο λόγος που σταμάτησε να γράφει θεατρικά έργα, μετά τη συνεργασία της με τον Μουτσινά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τζένη Διαγούπη, που συμμετέχει στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου θυμήθηκε στιγμές από τη συνάντησή της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «Κόκκινο Δωμάτιο».

Μεταξύ άλλων, εξηγώντας γιατί δεν έβαλε νυφικό στη ζωή της, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε: 

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Δεν έτυχε να μου κάνουν πρόταση γάμου, αλλά κι εγώ δεν ήθελα να παντρευτώ. Δεν είχα απωθημένο να βάλω νυφικό. Θέλω να είμαι ένας καλός άνθρωπος και να έχω στιγμές ευτυχίας. Για μένα ευτυχία είναι μικρές στιγμές, οι οποίες μας καθορίζουν».

Μετά το παιχνίδι με τον παρουσιαστή, προς το τέλος της συνέντευξης, αποκάλυψε γιατί σταμάτησε να γράφει θεατρικά έργα, έπειτα από τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά.

«Έχω γράψει τρία έργα με τον Νίκο. Μπορώ να γράψω μόνη μου, αλλά δεν έχω μπει στη διαδικασία να το κάνω. Έχω μια άποψη για τις συνεργασίες, ότι όταν ένα πράγμα το κάνεις μαζί με έναν άνθρωπο, δεν μπορείς να το κάνεις και μόνος σου το ίδιο. Δεν θέλω να γίνω θεατρικός συγγραφέας, το είχα κάνει για συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή μου. Έτσι είναι η ζωή, αλλάζουμε παραστάσεις, αλλάζουμε σκέψη, αλλάζουμε και παρέα. Μπορεί να κουράστηκε αυτή η κατάσταση και να μην είχε να δώσει κάτι άλλο», είπε η Τζένη Διαγούπη.

Δείτε το βίντεο.