Breaking News

Δημήτρης Σταρόβας: Η ανάρτησή του για την απώλεια της μητέρας του (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την πρώτη ανάρτηση στο Instagram έκανε αργά το απόγευμα της Κυριακής ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.

Το Σάββατο, η Ναταλί Κάκκαβα είπε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ»: «Ο αγαπημένος μας Δημήτρης Σταρόβας δεν είναι μαζί μας σήμερα. Χθες "έφυγε" η μανούλα του, που την αγαπούσε πολύ και της είχε τεράστια αδυναμία. Η μαμά Λίτσα - που ήταν μάνα και πατέρας, καθώς δεν γνώρισε το βιολογικό του πατέρα - έκανε τρεις δουλειές για να τον μεγαλώσει. Την είχε έγνοια καθημερινά. Την είχε στην καρδιά του και στην ψυχή του. Δημήτρη τα θερμά μας συλλυπητήρια, να είσαι καλά να τη θυμάσαι. Καλό παράδεισο στη μανούλα σου».

Ο Δημήτρης Σταρόβας σημείωσε την Κυριακή, σε μαύρη εικόνα που ανέβασε στο Instagram: «Σήμερα αποχαιρέτησα για πάντα τη μητέρα μου... Άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Παρασκευής 12 Νοέμβρη. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα ταλαιπωρίας, ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί και να ησυχάσει... Χρειάζομαι μερικές μέρες προσαρμογής για να επανέλθω γιατί όσο σκληρό και αν ακούγεται, η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να συνεχίζεται. Ευχαριστώ όλους, γνωστούς και μη, για τη συμπαράσταση».