Breaking News

Διπλή αποχώρηση στο«Game Of Chefs» - Έφυγε χωρίς να χαιρετήσει τον Άγγελο Λάντο (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο του «Game Of Chefs», στη 2η ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Άγγελου Λάντου.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (25/11), μια ανάσα πριν τους τελικούς, πραγματοποιήθηκε η τελευταία ατομική δοκιμασία αποχώρησης των Kitchen Battles, η οποία ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς προέκυψαν οι παίκτες που θα αγωνιστούν στον ημιτελικό. 

Στην ατομική δοκιμασία αποχώρησης μαγείρεψαν όλοι οι παίκτες και από τις τρεις ομάδες, εκτός από έναν της γκρι ομάδας, τον Φραγκίσκο Μπαλαρίνη, ο οποίος πήρε την ασυλία από τον Άγγελο Λάντο καθώς η ομάδα του είχε κερδίσει στην ομαδική δοκιμασία.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ενημέρωσε τους διαγωνιζόμενους ότι έπρεπε να φτιάξουν ένα αλμυρό φοντύ, συνοδευόμενο από κροκέτες από ψάρι, κρέας και λαχανικά.

Στο τέλος της δοκιμασίας, οι 3 σεφ βαθμολόγησαν, χωρίς να ξέρουν σε ποιους ανήκουν τα πιάτα, ενώ ο ένας δεν γνώριζε τη βαθμολογία του άλλου.

Από το «Game Of Chefs» αποχώρησαν δύο παίκτες:

Η Άντζελα Παπαβασιλείου από τη γκρι ομάδα του Άγγελου Λάντου.

• Ο Γιώργος Καπενεκάκης από τη μπλε ομάδα του Βασίλη Μουρατίδη.


Να σημειωθεί ότι η Άντζελα δεν έκρυψε την απογοήτευσή της, ενώ αποχώρησε χωρίς να χαιρετήσει τον coach της, Άγγελο Λάντο.

Δείτε τα βίντεο με τις δύο αποχωρήσεις.