Breaking News

DOT με Αντώνη Καφετζόπουλο και Αργύρη Πανταζάρα (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όλα είναι στο DOT. και αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και ο Αργύρης Πανταζάρας κάθονται στον καναπέ της εκπομπής. Η Μαρίνα Σάττι απέναντι στον Μίνω και την Κουλούρα του. Η Μάγκυ Ταμπακάκη και ο Απόστολος Ρουβάς μπαίνουν στην κουζίνα της εκπομπής και η Ράνια Θρασκιά απαντά σε θέματα που μας απασχολούν. Ακόμη, θέματα για υγεία, ομορφιά και προτάσεις εξόδου. Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, στις 12:50, στον ΣΚΑΪ.

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, ο Αντώνης Καφετζόπουλος στην πρώτη συνέντευξη μετά το γενέθλιο post του που έγινε viral, μιλά για τα πράγματα που του χαρίζουν άγνωστοι, εξηγεί γιατί η ζωή του θα ήταν ένα βαρετό έργο και περιγράφει γιατί δεν του αρέσει το κοινό και το χειροκρότημα. 

• Μαρίνα Σάττι: Έρχεται στην "Κουλούρα του Μίνου" και φέρνει τα πάνω κάτω. 

• Η Μάγκυ Ταμπακάκη ετοιμάζει πεντανόστιμο και φθινοπωρινό cheesecake με κολοκύθα.

• Πρέπει οι γονείς να είναι φίλοι με τα παιδιά τους; Η Ράνια Θρασκιά δίνει την απάντηση που δεν περιμένουμε. 

Out & About: Η παράσταση που δεν πρέπει να χάσουμε αυτή την εβδομάδα.

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, ο Αργύρης Πανταζάρας δηλώνει ένας αποτυχημένος κωμικός, μιλά για τη μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει, εξηγεί γιατί έχει αλλεργία στους ατάλαντους και την ηλιθιότητα, λέει όσα πρέπει να ξέρουμε για το Digger - την ταινία που πρωταγωνιστεί και θα είναι η πρόταση της Ελλάδας για τα Όσκαρ. 

• Από τη Θεσσαλονίκη με αγάπη: o Απόστολος Ρουβάς φτιάχνει το πιο νόστιμο και θρεπτικό vegan πιάτο με γίγαντες και η Μελίνα Αλιμπέρτη με τη Δώρα Αποστολίδου δοκιμάζουν τις πιο ωραίες γεύσεις της πόλης. 

• Η Τόνια Παπαμιχαλοπούλου μάς δείχνει πώς μπορούμε να κάνουμε ολοκληρωμένο μακιγιάζ μόνο με ένα προϊόν.

• Ο μαιευτήρας-γυναικολόγος Νικόλαος Πλεύρης εξηγεί πώς η ρομποτική χειρουργική μπορεί να αλλάξει τις ζωές χιλιάδων γυναικών.


DOT. με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη: Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 12:50, στον ΣΚΑΪ.